A Power Logic elnöke szerint ősszel jönnek az új GPU-k

Hsu Wen-feng a harmadik negyedév végén számít a VGA-gyártónak szánt ventilátorok nagyobb mennyiségű szállítására.

A Power Logic neve talán első hallásra nem mond semmit, és ez itt nem is nagy baj, mivel a fő profiljuknak az autókba szánt hűtési rendszerek, ezen belül is ventilátorok számítanak. Ugyanakkor a vállalat éves bevételének 85%-át a játékosoknak szánt PC-kbe szánt ventilátorok adják, gondolva itt a VGA-gyártóknak eladott megoldásokra.

Hsu Wen-feng, a Power Logic elnöke, a DigiTimes számára megerősítette, hogy leginkább a harmadik negyedév vége felé, azaz lényegében idén ősszel nagyobb mennyiségű ventilátor szállítására van kilátás. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nagyjából ilyenkor érkezhetnek az új generációs GPU-k, és nyilván emiatt számítanak a rendelések megugrása.

Arról sajnos nincs adat, hogy mely GPU-k jönnek. Pletykából van rengeteg, illetve az NVIDIA szempontjából előkerült az is, hogy az idei Hot Chips alkalmával tartanak egy prezentációt az új generációs GPU-architektúráról, de azóta ezt az előadást törölték a hivatalos programból, így a grafika szempontból már csak az Intel és az AMD előadása van bejegyezve. Arról sem tudni, hogy ez mennyit változik még a Hot Chips megrendezéséig. Az viszont biztos, hogy ősszel jönnek újdonságok, elvégre nem rendelnének annyi ventilátort a VGA-gyártók, ha nem készülnének valamire.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés