Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris 1997
csendes tag
Rendben van.
-
Lacok
őstag
Már alig várom a Pokemon VR-t.
-
AusWolf
őstag
Nem erről van szó. Inkább csak annyi, hogy egyáltalán nem gáz felnőttként is gyereknek lenni néha.
Sőt, én nagyobb gáznak tartom azt, ha valaki túl komolyan veszi a felnőttesdit, és elfeledkezik arról, hogy bizonyos dolgokban magyarázat nélkül is lehet örömöt találni. Nem feltétlenül óvodás szint minden, amit nem értünk, vagy nem akarunk érteni. Ide kapcsolódóan: nem kell dedós gyökérségként kezelni egy játékot csak azért, mert nem érdekel, főleg nem egy publikus cikkben.
-
törölt tag
Azt hittem a Pokemon Go már lejárt lemez és kezd gáz lenni. Csak elmaradottabb régiókban menő még. (l. Mo)
-
seniman
veterán
Hiányzott,mint egy falat kenyér.
A sok városban pokémont kergető delikvens ezt felveszi és tuti nem hallja meg a közeledő villamos zaját.
Jó termék ez,elősegíti a természetes szelekciót.
-
ScrapUnit
aktív tag
Pikachu-t be lehet fogni vele? Mert ha nem, akkor nem köll
-
-
AusWolf
őstag
"eleinte azt hittem, hogy ez a pokémonosdi valami vicc (...) illetve hogy a valóságban nincs olyan felnőtt ember, aki tényleg rákattan a kis szörnyek (vagy micsodák ezek) hajkurászására" - Nem volt gyerekkorod, ember?
Én a sorozat első évadán, és a Nintendo-s (Windowsra emulált) Pokémon Blue és Red játékokon nőttem fel, és bizony még ma is szívesen előveszem néha a GBA-s remake verziókat (FireRed és LeafGreen).
Mondjuk ez a gyűjtögetősdi a GO-val annyira nekem se jött be. Túl keveset járok el otthonról, és amikor elmegyek, akkor sem azért teszem, hogy játsszak.
Erről a fülesről már csak a vodafone logó hiányzik.
"Netezd el hát mind!"
-
Cythyel
senior tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
én is csak látom ezeket mindenfele, de se az animét se a játékokat nem láttam és nem is piszkáltam, túlságosan nyálas és idegesítő nekem
-
twollah1976
őstag
-
.DLL
veterán
Nagyon gáz rászitázás egy piros kínai fejhallgatóra? ...must have!
-
Cythyel
senior tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
nekem egyből a "jaj ne, már itt is pokeshet" jutott eszembe
valahogy túl sok már ez nekem, ennyire talán a WoW sem volt sosem hypeolva mint ez...
-
elefant
őstag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
hah, erre nem is gondoltam (billog).
-
macilaci78
nagyúr
A cím alapján reméltem, hogy pár ember így jelzi majd óhaját, hogy medicinlabdával vágják fejbe, de úgy látom, ez inkább egyfajta billog, ketrec lényegét ragadja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PayPal
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!