Új hozzászólás Aktív témák
-
Várom , előző része nagyon tetszett.
-
melega
őstag
válasz
Neurotoxin #11 üzenetére
Ami érdekel még a Gow és a Plague tale requiem mellett az a Castillo protocol és a lies of P.
Az utóbbi tuti beszerzés.Amiből folytatást várok Ghost of tsushima.
-
melega
őstag
válasz
Neurotoxin #8 üzenetére
A Cyberpunk 2077 nálam paltina 400 órám van benne.
Kedvenceim a középkori dark fantasyk elsősorban a witcher széria.
Witcher 1 öt végigjátszás alatt 3 befejezést megkaptam.
6. ára mevettem 0,7 euróért steamen és végigtoltam.Witcher 2 6 végigjátszás az összes befejezéssel 80 óra 60% os a trófeák száma.
Witcher 3 most csináltam meg a 4. végigjátszást mindhárom befejezés meglett.
Ciriből witcher lett
Ciriből császárnő lett
Ciri meghalt.
Utoljára ciriből witcher lett és Dijkstra lett észak kancellára.
500 órám van benne.Második kedvenc Dark souls széria ideértve z elden ringet és Demon soulst
Harmadik Bloodborne.
Az un. nehéz játékokUtánuk: Plague tale és Ghost of Tsushima.
Amúgy a mai játékok annyira le lettek butítva, hogy hard fokozaton sem nehezek, csak a dark souls védjegyűek főleg ha föl vannak túrbózva.
Mondjuk ha sztori alapú nem zavar. -
Várós meg minden, de ez a bejelentjük hogy be fogunk jelenteni valamit (itt a dátumot ugye) sokkal hamarabb lesz nagyon fárasztó mint ahogy ez el fog terjedni.
-
Az első rész az egyik legnagyobb játékélményem volt. Remélem nem akarnak túl sokat és viszik tovább az előd játékmenetét, a hangulatot és a jól megírt narrációt, sztorit is.
-
homerhamm
addikt
Ez se jön prevgenre, csak mert a felső sorban úgy van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest