Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
Nem kellenek bonyolult appok, Netflix, HBO GO, Twitch, Youtube, lehessen rá Chromecastolni, fel lehet dobni egy KODI-t stb. Nekem ez pl elég és az HBO GO kivételével nekem idáig hibátlanul működnek a droidos Philipsen. Nem kifejezetten gyors de lassúnak sem mondanám és kényelmesebb csak a tv-t használni mint egy plusz TVbox-szal mókolni.
-
haddent
addikt
Egy rakás szar az összes smart tv... már várom, hogy mikor jön egy tökös gyártó, aki mondja azt, hogy itt egy tv, van rajta 4HDMI és semmi más. Se tuner, se okos, se semmi. Meg itt egy távirányító, rajta hangerő, mute, input switch. A többit a képminőségre költöttük, viszlát.
Ezeknek a szenvedéseknek semmi értelme. Használtatlan rakás szar az összes alapból is, de ha meg az x86 headless kodi mellé odarakom akkor elsírja magát a kedves 1.5 milliós tv tulajdonos...
(#11) Balika911 hát 80 ezerért hasítson is.. a shield jó cucc, csak az ára nevetséges. Ugyanazt tudom mondani: abból milyen x86 -ot építek és rakok mellé?
syC Ne is mondd.. nekem Sony van. Okoska, még éppen az androidos era előtti. Használhatatlan szar. Bekapcsolás után 5-10 másodperc mire egyáltalán bemenetet tudok váltani.. .Szánalmas szar. De anno ennek volt a legszebb képe, úgyis csak egy inputról használom így fasza..
-
törölt tag
Én gyakran olvasom, hogy a tévén futtatják a Netflixet, HBO GO-t (ez nálunk Android TV-n éppen nem érhető el, de már dolgoznak rajta) és társaikat, jó lehet az. (Ezt nem azért írom, mert én is így használnám. Nekem például a DD+ és HD hangok miatt nem jó a beépített, inkább egy Shield TV-ről streamelek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új smart platformmal támad a Philips: jön a Saphi.
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- Onkyo Tx-Sr508 7.1,hdmi
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest