- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Nagyon jó kis gép lesz oda ahová ezt szánják. A GM1 ezzel a kit obival + szintén nagyon pici mZuiko 45/1,8-cal együtt nagyon ütős felállás lesz.
Mert hát ez igazából már tényleg a kompaktok ellen megy. Azoknál alapból nem jobb mélységélességgel, de azokkal ellentétbe ennek megvan az a hatalmas előnye, hogy adott esetben erre fel lehet puszilni egy pici helyes kis fix obit is és akkor akkor a kis mélységélességed is meglesz.
Ezt leszámítva mindennel egyetértek. Nekem is egy ilyen váz kéne ezzel a külsővel, ezzel a kialakítással, csak egy kicsit nagyobb méretben EVF-fel.
És obiban is egyet értünk. Bár fent említettek miatt sokaknak lesz remek választás ez az új kit obi, de ha a saját igényeimet nézem akkor én is tuti csak 12mm-en használnám, akkor meg..
Ez a mechanikus összecsukhatóság amúgy nekem tetszik, de mondjuk szívesen megnéznék egy 12/2 fix obit is, amit ugyanígy össze lehet csukni.
-
Peethy
őstag
Na igen. Nincs ezzel baj, de azért vannak túlzások ezen a fronton (is). Amit furcsállok, hogy semmilyen különleges marketingkampányt nem láttam sem a Pana, sem az Oly részéről, amióta az m43 vonal létezik. Ahhoz képest, hogy kicsi, jó minőségű, nagy igény lenne rá, nincs semmilyen Apple iPod-szerű "1000 dal a zsebedben" szlogen, vagy bármi, amivel a nyilvánvaló előnyöket ki tudnák hangsúlyozni. "A világ legkisebb cserélhető objektíves fényképezője" - és? Miért jó ez nekem? Nem tudom, hogy ez mennyire offtopik, de ennél több fantázia van ezekben a cuccokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest