- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Értem, tehát minden ami nem fér bele egy szűk farmer zsebbe az nem is lehet kicsi.
Csak a tisztán látás végett, nekem jelenleg semmilyen kombinációban nem kéne Pana GM. Leginkább mert nekem most teljesen mások a prioritásaim. Ettől függetlenül egy pillanatra nem jutna eszembe nagy mellénnyel kinyilatkoztatni, hogy másnak adott esetben nem lehet értelme egy ilyennek, még akár több zoom obival is.
Ha most itt lenne előttem egy GM1 az alábbi 3 zoom obival (9-18, 12-32, 35-100), akkor ez így együtt elférne a tenyeremben. Lefedi az ekv. 18-200mm és az egész összesen 564g!
Egy Nikon D3300 egy szál 18-55-ös kit obival is 725g. Szóval én nem mennék el odáig, hogy mindez nem lehet senkinek se értelmes alternatíva.A Nikont persze csak viszonyítási alapnak hoztam fel. Felőlem mondhatsz kompaktot is ami hasonló méretben 500g körüli tömegben hozza ezt az átfogást.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Úgy tűnik, nem csak a Canon gondolkodik nagyban, a Nikon is felvásárlással igyekszik erősíteni piaci pozícióját.
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest