- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Addig amíg nem tudunk-láttunk semmi egyebet nincs is igazán értelme tényekről beszélni. Én igenis hiányolom az E és N szériáju Nokia telefonokat és nem csak nosztalgiából, hanem mert más volt kézbevenni őket anno mint a mostaniakat. Más minőségérzete volt, Made in Finland vagy Hungary, nem holmi dzsunkauszadék. Igaz ma már inkább a nosztalgia dominál mint az az űr amit ezen termékek hiánya a mai napig okoz.
Ha összeszedik egy részét azoknak a sokat látott-tapasztalt-megélt fejlesztőknek akiket az elmúlt időszakban elbocsátottak az Elop éra alatt és akik az elmúlt napokban önként mondtak fel a Microsoftnak az elkaszált részlegekből, vagyis hogy nem akarnak nekik dolgozni akkor még sülhet ki valami jó is a törekvésből. Meglátjuk idővel hogy alakul, én azért drukkolok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest