Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Értem...
De kb. 91481722153238959 téma van a filmekben, ami társadalmi kérdés, mégse lesz központi hír a egy netflix disney cikk alatt, pl:
- Rasszizmus
- Társadalmi egyenlőtlenségek (ezen belül millió téma, társadalmi mobilitás, szegények hülyék, gazdagok hülyék, politikusok vs átlagemberek stb.stb)
- Környezetszennyezés
- Vallások
és még 6000 témát lehetne felsorolni, ha jobban kibontod.
És erre mondom, hogy rohadtul lesz-rom, hogy ha nem tetszik egy film, mert idegesít, akkor ki tudom kapcsolni. Kb. végtelen+1 sorozat, film van, a herevasalástól a komoly dokumentumfilmekig. Ha nem tetszik, hogy a Too Hot To Handle című csodasorozatban (ami véleményem szerint Oscart érdemelne a képi világáért) a "meaningful relationship" lobbit nyomatják, akkor fogod magad és nézel mást.
Ha zavar, hogy egy vígjátéksorozatban van egy meleg pár, akkor fogod magad és nézel mást. Szar filmek, szar sorozatok szar mondandóval eddig is voltak minden témában, voltak túltoltak is bőven, szájbarágó idiótaságok is, és ezek után is lesznek...
És erre mondom azt, hogy ha valakit ez ennyire zavar, akkor szar élete lehet.
Hergelni bárki ellen lehet, bankárok, gazdagék, taxisok, szegényék, rendőrök, orvosok, feketék, cigányok, ázsiaiak, fehérek, keresztények, iszlámok, buddhisták, gyáróriások, környezetvédők, okosok, hülyék...
Vagy mondj egy példát, hogy valamelyikre még nem volt példa... -
törölt tag
A vicsert végigszenvedtem, kicsit olyan mintha fotelból nézném ahogy a haverom tolja a játékot.
A szinkronban nagyon idegesítő, hogy a főszereplő végig fojtott hangon hadovál, pedig egyébként passzol hozzá a magyar hangja.
Azt a másikat nem vagyok hajlandó megnézni, már az előzetesből ömlik a nyál. Hitvány istenek címet kellett volna adni neki. Döbbenet, hogy tudják ilyen szarokra összeszedni a pénzt, bár az oroszlánkirály remék után semmin sem csodálkozom. -
zseko
veterán
Na igen. 90+ százalékban a meleg szálról ordít, hogy erőszakkal van beletéve a filmbe, sorozatba, a történet szempontjából teljesen irreleváns és semmi köze hozzá, az ilyenek fel szoktak húzni. Egyetlen olyan sorozatra emlékszem (de biztos van másik is, nekem ez maradt emlékezetes) ahol a történet részének éreztem és együtt tudtam érezni vele, az a Netflixen a Ragnarök.
Az örökkévalókat még nem láttam, de részben pont amiatt nincs kedvem elkezdeni amit írsz, nekem Angelina Jolie és még pár szereplő hiteltelen a filmben, mint 'szuperhős'. Ahogy Samuel L. Jackson is a Star Wars-ban például. -
ttt
senior tag
Sajnos 1-2 sorozatot is agyonvágtak már a "kötelező" meleg szerelemmel.
De még mielőtt homofóbnak kiáltanának ki: én az akciófilmekben "kötelező" heteró dugási jelenetektől is hányok. Teljesen felesleges 5-10 percek mennek el statiszták - vagy ma már magukat - illetve sebészeiket - felvállaló színészek - intim részeinek arcodba tolásával...
Ha szexet akarnék nézni, akkor olyan filmet, csatornát választok,mifasznakmi a fenének kell megtörni a ritmusát egy filmnek. (Ez persze arra igaz, amikor semmi köze a történethez az adott jelenetnek.
Olyan, mint a reklám ezért nem nézek filmet TV adásban, szétcseszik vele a kialakított hangulatot.
Ha már reklám; azaz olyan, mint a tampon/körömgomba reklám egy sör reklám után)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Disney+ 2022 utolsó negyedévében le is előzte a nagy rivális streaming szolgáltatást.
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Eladó Steelseries Nova 1 Headset!
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest