- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Hali!
Egy 4magos athlon, mennyivel lehet gyengébb mint egy 4magos phenomII ha hasonló órajeleket nézünk?A számom az adatlapomon. ;)
-
Oliverda
félisten
válasz
#65675776 #120 üzenetére
Én még nem találtkoztam olyan Athlon II-vel (és még csak nem is hallottam ilyenről) ami Propus magos lenne. Ott a bukkano hogy az Athlon II 245 procikban is 1MB L2 van magonként míg a Propus-ban ugye csak a fele. Ettől kezdve kizárt hogy Propus magos verzió létezzen ezekből.
Viszont most hogy nézem van egy darab Athlon II, egészen pontosan a 215 amire 512-t írnak magonként. Ebből esetleg lehet Propus (majd).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
rob210
nagyúr
válasz
Oliverda #119 üzenetére
Azért kérdezem bár ezt már egy másik topikban is írtam és olvastam is.
Miszerint a 245-ös első reves procikközött is van olyan amelyikben tiltva van a másik két mag.
Mivel nem tudtak megfelelő számú X2-őt gyártani így a hibás X4-ekből csináltak X2-őt.
Na most engem azért érdekelne mert nekem első szériás a procim és akkor nagy esélyel belefér ebbe a körbe.Bár ennek sok ellenpéldáját is olvastam már.
Mi lehet az igazság próbáljam ki és kiderül.???Renault power
-
rob210
nagyúr
Ebben a témában nem vagyok járatos.
Ezért akkor szögezzük le hogy jól értem-e.
Van egy adott AthlonII X2 245-ös proci és ha az alaplap képes rá, illetve van egy kis szerencsém akkor ebből lehet hogy Athlon II X4 et tudok csinálni?
Mert ha igen akkor home made barkács tuning indul.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
geza12
aktív tag
Na végre ezeket vártam.
Remélem minél hamarabb lesznek itt Mo-n is.
Bár ez az L3 aktiválás nekem kicsit furcsa, de biztos jók lesznek ár/érték arányban. -
Tidus
addikt
Annyiért veszel magadnak AM2, AM3, alaplapot amennyi pénzed van, mert szinte minden alaplap támogatja a mag feloldást, már csak a zsákba macska procit kell kifogni, mivel a papíros teljesítmányt hozza, sőt lehet hogy többet is.
-
bartucc
addikt
Marketingesek tudják mi kell a népnek
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Hunter2
addikt
van rá egy tippem hogy ez is a marketing része.
-
törölt tag
-
törölt tag
Egyrészt lehet valóban Propus. Másrészt senki sem állította, hogy az összesben lehet engedélyezni az L3 cache-st. Harmadrészt mit várjon az ember olyas valakitől, aki még a Win-t sem tudja rendesen újraindítani.
Saját gyengeségét próbálja az ember azzal magyarázni, hogy mindent a W7-re fog.
-
Oliverda
félisten
válasz
elfelejtette #108 üzenetére
Mivel egyelőre még elég kevés játék támogatja a 4 magot és a játékok szeretik a nagyobb cache-t is ezért inkább az X3-at.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
elfelejtette
veterán
válasz
Oliverda #106 üzenetére
És te a kettö közzül melyiket raknád egy olyan lapba, amiben tutira nem megy a feloldás? Cél: játék!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Oliverda
félisten
1 dollárral kerül többe mint az X3 720.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=auCRibrC5jE
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Oliverda
félisten
Elvileg 16.-án jönnek...
-
-
válasz
bakosgabor57 #95 üzenetére
Ez annak idején 1986-ban a Ladánkal sem jött össze..
. egyikben sem volt Hemi motor..
-
válasz
bakosgabor57 #93 üzenetére
ok. És akkor most hogyan is kérjem a boltban a procit, hogy biztosan X4 legyen belőle?.
Tehát kijelenthetjük, hogy egy kiba' nagy mák kell hozzá, mert sem külsőleg, sem progival meg nem lehet mondani, mi a pálya, csak ha már tutira kifizettem és max nem jött be.
Tök faja...
-
bakosgabor57
őstag
Kb azt amit ez a kép, variációk Everest-el egy processzor témára(Phenom x2 550 BE). Simán verzió-függő.
-
adam320
senior tag
Milyen meglepő ez a cikk
-
-
g@bo
nagyúr
mikor lehet kb a hazai polcokon?
amugy hurrá, hogy ütik a forintot, végre megint 200 felé kacsingat a dodó...
-
dezz
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #88 üzenetére
Hmm, az azonosítót "belevágnák", magát a letiltást meg szoftveresen csinálnák? Nehezen hiszem. Szerintem a CPU-Z csak megpróbálja kitalálni, milyen mag/lapka lehet, de arra nem készítették fel, hogy az Athlon II-ben is lehet Deneb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Suldigung bitte, de vmit nem értek. A cikkben ez van: "Mivel a Propus lapka nem rendelkezik ezzel a képességgel, így a módosítás csak úgy lehetséges, ha a központi egység a Deneb chipre épül."
Ezzel szemben a linkelt képen, egész pontosan ITT a CPU-Z-ben egy PROPUS szerepel, amiben aktív a 4 mag. Akkor most hogy is van ez??
-
04ahgy
nagyúr
De jó lenne, ha a Regor lapkás helyett kiadnának Propus lapkás Athlon II-ket. Négymagossá lehetne tenni, csak L3 nélkül. Annál már csak az lenne durvább, ha itt is a selejtek eladása végett befigyelne egy-egy Denebből lett Athlon II. Engedélyezhető lenne ott minden, L3, és plusz két mag.
Tulajdonképpen rájöttem, mit akarok venni. Sempron II-t, ami Denebből lett. Unlock 3 mag, unlock L3, és voilá, Phenom II X4 965.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Pítőr
aktív tag
Azért gondolom, mert mind a regornál, és a propusnál a mem. vezérlőt, és mellette lévő magokat hagyták változatlanul, gondolom az a rész lehet a legbonyolultabb. A másik, hogy eddig miért nem csináltak, erre megint mondhatnád, hogy ott van a letiltott mag, de ennyiből a propusnál is meg lehetne csinálni, mert ott is előfordulhat, hogy nem jó két mag, de nem hallottam ilyen prociról! Ezért mondtam a zsákutcát.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Pítőr
aktív tag
De abba is gondolj bele, hogy oké, hogy kidobnák, de most egy csomó jól működő denebet is kénytelenek eladni 2 magosként?! Én arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudnak a deneb processzorelrendezésből X2 es phenomot csinálni.
Egész eddig arról írtam, hogy nem tudják úgy megcsinálni, hogy levágják a két magot, meg vele a mem. vezérlőt. Tisztában vagyok azokkal amiket te írtál, de nem ezekről a dolgokról írtam. Csonkítás kontra rossz magok.[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
-
Pítőr
aktív tag
Azért írtam, hogy abból a szempontból ("levágott", kisebb mag), hogy nem tudják úgy meg csinálni, mint a propus vs. regor. Lehet megkérdeznéd az AMD-t, hogy melyik lenne nekik a jobb, nagyobb hasznot hozó, a kétmagos "deneb" (mert akkor már nem deneb) 6 Mb L3-al, vagy a négymagos deneb két letiltott maggal!? Szerintem azt mondanák, hogy a kétmagos.
-
dezz
nagyúr
"Ebből a szempontból zsákutca a Phenom II X2, mert ott nem tudnak mit levágni, így ha aktiválható a teljes mag, akkor az a legköltséghatékonyabb nekünk, az AMD-nek már kevésbé."
Nem feltétlenül. A mag-letiltást a selejtarány javítására vezette be az AMD. Így el tudja adni azokat a chipeket is, ahol 1-2 mag nem bírja a megcélzott órajelet, vagy bírja, de magasabb fogyasztás mellett, mint a vonatkozó standard specifikáció.
-
N-vidi-A
őstag
Várjuk már, nagyon jónak tűnik!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
HERR Z
veterán
válasz
bakosgabor57 #68 üzenetére
asorck/biostar hiába csinál új biost él és virul a mod
ami biossal nincs stressz az awardhoz meg msi/gigának ennyi szívás volt megcsinálni
X3 715 nincs külföldi disztrinél se
B45/B50 lesz hamarosan[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Sajna - mint írtam -, úgy tűnik, nagyon keleten lakunk!
Amúgy AM2+ X3 715-et nem tudsz szerezni? Mert még nem láttam kis hazánkban... És X4 B50-ed lesz mostanában?
Csak azért kérdeztem az X3 715-öt, mert egyik kollégának ASUS M3A lapja van (AMD 770 / SB600 chipset), és a gyári oldalon a CPU Support listában nem szerepel AM3-as proci, csak AM2+.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz
#19617792 #71 üzenetére
Ha ezek is tudják majd az alapórajelet a gyárinál 0.2V-tal alacsonyabb feszen is, mint az Athlon2 X2-k, akkor az már majdnem termelni fogja az áramot...
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #67 üzenetére
Sőt, van amikor a takarékos proci drágább is, mint a sima.
Amúgy nagyon jó kis procik lesznek ezek. Egy 45W-os négymagos jó lenne.
-
Egyre többet adunk AMD
duree54
-
elfelejtette
veterán
Az energia-takarékos procik nem szoktak olcsóbbak lenni, hiába alacsonyabb az órajelük.
Gyuri27: Én is sokallom az árát, de lesz ez még benne az apróban, 22k körül már meg fogja érni."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
HERR Z
veterán
válasz
bakosgabor57 #63 üzenetére
az csak mese habbal
az amd ezzel nem csak a procikat adja el hanem sb710/sb750 is fogy rogyásig, ami szintén érdekeelfelejtette: de olcsóbb szokott lenni, csak nem itthon....................Külföldön pl 905 annyiba kerül mint 920, 705 mint a 710( azaz már 920 kifutott, 710/705e meg most fog.)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
elfelejtette #62 üzenetére
Hát majd elválik mennyire volt reális, de sztem az. De ha ez ennyi, a 605e mennyi lesz? 20k?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
válasz
elfelejtette #60 üzenetére
Én sokkalom picit még az árát. Teszt is jó lenne.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
elfelejtette
veterán
Nem beszéltem velük, csak ugye mivel már fent van, abból már lehet következtetni, hogy kb. mennyibe fog kerülni...
-
Chaser
legenda
válasz
elfelejtette #60 üzenetére
Az árgép egy dolog, beszéltél is az adott bolttal?
1értelmű, hogy az x4 éri meg jobban._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
elfelejtette
veterán
Mondom, az árgép.hu-n fent van az X4 620 27680HUF-ért. Őszintén nem tudom, hogy ez éri-e meg jobban ennyiért, vagy egy X3 710.
-
Ste
addikt
már megint az a fránya Acc
remélem most sok rajongói levelet kapnak azon mérnökök, akik annó kitalálták eme remek beállítás létjogosultságátBár lehet előre tervezett marketing fogás volt csak annó?
-
Gyuri27
félisten
válasz
elfelejtette #55 üzenetére
Feloldás ide, feloldás oda egy birsalmához képest ez a 4 magos nagyony nagy előrelépés.
Az árra leszek kiváncsi. Meg arra, hogy az x3-k, hogyan néznek ki és mennyibe kerülnek. Meg lesz-e be. A 2xx-ből nincs. Bizom benne, hogy itt lesz.Amd - Radeon - Ryzen
-
g@bo
nagyúr
válasz
elfelejtette #32 üzenetére
e7500 ára egy x4..... intel el van szálva.
lehet hogy lassabb az amd, de mihez is?
drukkolok nekik.
-
elfelejtette
veterán
Én is ilyen X4 620-ra tervezem majd lecserélni kolléga gépében az X2 5600+ (2.9GHz) procit. ASUS M3A lapja van (AMD 770 / SB600 chipset), tehát feloldás biztosan nem lesz...
-
negyedes
addikt
Szep kis pr huzas.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Killing
addikt
Good Job!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
RootRulez
félisten
10 év elteltével megint megérem, amikor az a menő, ha valakinek PII-es gépe van
═════════════════════════════════════════
-
PH-User
addikt
Ja értem! Akkor írjak be minden topicba és várjak napokat, míg választ kapok?
Azért írtam neki, mert gondoltam, hogy van elég tapasztalata és tudna valamit javasolni.
De így akkor elnézést!!! (Csendben jegyzem meg, hogy udvarias volt a PÜ-m.) Úgy látszik, ennyit ért.[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Oliverda
félisten
Ezt az ökörséget honnan sikerült összeszedni?
Csendben megsúgom hogy az Asus a M4A79T Deluxe, M4A79 Deluxe és
Crosshair III Formula lapoknál már azt is meg tudod választani hogy melyik magot aktiválja vissza. Így X2-ből már nem csak X4-et de akár X3-at is lehet csinálni ha netán a két letiltott mag közül csak egy a hibátlan. [link]PH-User: Gondolom reflexből törli őket. Meg tudom érteni. A kérdésekre ott a fórum. A privát üzeneteket nem erre találták ki.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz
Overlocker #11 üzenetére
Szoktad nézegetni a privát üzeneteidet?
-
Gyuri27
félisten
válasz
elfelejtette #38 üzenetére
Kell az l3 nélküli cucc. Régi lapokban az l3 csak a tuningot fogná vissza.
Remélem ezekből lesz be. Mert az x2 240,245,250 felhozatal elég szerény.
A 60 eurós x3 jól hangzik.Amd - Radeon - Ryzen
-
keIdor
titán
válasz
elfelejtette #32 üzenetére
Ennyi!
és 43k apróban az X4 955BE...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Oliverda
félisten
válasz
D4rkAv3ng3r #40 üzenetére
"mert az alaplapgyártók már a friss BIOS-ukkal nem lehet feloldani"
Pont hogy a friss BIOS-okkal lehet csak igazán jól unlockolni.
-
elfelejtette
veterán
válasz
D4rkAv3ng3r #35 üzenetére
"L3 nélkül eléggé vérszegény sajnos számos dolognál."
Én inkább úgy mondanám, hogy csak néhány helyen marad el kis mértékben a L3-mal megspékelt társaktól, de általában véve szinte ugyanazt tudja. Legalábbis nekem ez jött le a daa-raa által is linkelt itteni tesztből...
26 grafikonból 7 esetben van 10% vagy nagyobb különbség az AthlonII és a PhenomII között."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
forgonati #25 üzenetére
Na azért nem úgy megy az. Ez csak félig igaz: alaplapi BIOS és márkafüggő, ezen kívül az újabb CPU-knál nem mindegyiknél lehet feloldani, szóval cumi ha pont azt veszed pont amiben fizikailag is szar a letiltott mag. tudod ki próbálkozna, valamelyik feltétel (BIOS verzió, alaplap, vagy rossz mag) vagy mindekettő rossz akkor nincs feloldás.
Inkább maradnának az árcsökkentésnél, mert valahogy a Phenom II X4 955BE/965 BE ára minden csak nem jó. (jobban mondva nem sokkal vagy egyáltalán nem olcsóbb egy C2Q-nál, nem beszélve az új 1156-os cumokról.)[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Ha így folytatják lesz itt még olyan CPU is ami felhasználó által lesz variálható...
Tiszta Lego...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Szerintem mocskosul fölösleges volt kiadni. Inkább csökkentenék a Phenom II X4 árait, az jobban megy nekik amúgy is.
Meg ezzel melyik Intel Core2 ellen akarnak menni? L3 nélkül eléggé vérszegény sajnos számos dolognál. Akkor lett volna jó lépés ha L3-as helyett felhízlalták volna az L2-t. Szóval kitalálhatnának inkább több 95W-os csökkentett fogyasztású (és feszültségű
) PII X4-et, mind ilyet, mert ott a nyakukon a Core i5/i7 + P55, az ellen meg ez kevés.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Jaja...
Lassan veszel egy Sempron X1 140-et, és 12 magos szerverprocit csinálsz belőle."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
PH-User
addikt
AMD-nél lassan minden feloldható lesz.
-
elfelejtette
veterán
"Jó ez az ár-érték..."
Az Árgép.hu-n már fent van az X4 620 27680HUF-ért. Ezután kinek kell Intel...
28k: AMD: X4 620, Intel: E7500
34k: AMD: AM3 X4 810, Intel: E8200, Q8200
40k: AMD: AM2+ X4 940, Intel: E8400, Q8400"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Dassler
őstag
Marketing marketing, de lagalább nem az a kevesebbet kapsz a pénzedért, mert "félre értetted" a terméket, hanem legrosszabb esetben is azt kapod a pénzedért, amit megvettél esetleg többet.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
keIdor
titán
Jól csinálják AMD-nél.
Jó ez az ár-érték... Core 2-t már semmiképpen nem vennék, márcsak az időtállóság miatt se.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Foo
tag
engem emlékeztet ez az egész a barton magos athlonok dicső idejére.
az amd talán rájött, hogy nem kell az intellel minden áron versenyeznie, vagy nem úgy ahogyan azt a "nagytestvér" akarja... a piac olyan, valós tényezőire kell figyelni, akik mindig is a fő vásárlói közönségébe tartoztak. olcsó, jó tuning potival rendelkező procikat kell tolni, hogy megnyerje magának a kisebb zséből gazdálkodó ügyeskedőket, barkácsolókat. a mostani helyzet talán annyival másabb, hogy a konkurenciának is van versenyképes alternatívája.
egyébként ez a hír eléggé izzadságszagú, mondhatni átlátszó marketing fogás, de végül is működhet. magam részéről drukkolok, hogy áemdéék össze szedjék magukat... -
tome.jr
addikt
válasz
fekeandras #22 üzenetére
Én is a 600e procira várok, remélem hamarosan kijön.
-
Silentfrog
veterán
nyomják a marketinget,de kell is ha el akaják adni a terméküket.
-
forgonati
őstag
Hehe. Nagy arcok ezek az AMD-sek. Már vagy negyedik hirt olvasom hogy ilyen-olyan processzoraik letiltott magjai, gyorsitótárai feloldhatók. LOL
Szó ami szó, sokkal jobb marketing mint az Nvidia átnevezései
Keelah Se'lai!
-
P00By
nagyúr
Úgy látszik, ez így bejött nekik
-
elfelejtette
veterán
Amelyik gépet X2 245-tel raktam össze, az is energiatakarékos lett, mivel a procit a gyári 1.35V helyett 1.12V-on járattam...
-
Fücsök007
őstag
Itt is a piaci részesedés növelésén van a hangsúly, hasonlóan a radeonokhoz.
Egyébként az AMD jól csinálja, nem csak átnevezget aztán kész. -
LackoMester
addikt
tiszta marketing az egész,és tény ezt jól csinálják az AMD-nél
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Lewzke
őstag
Érdekes az AMD üzletpolitikája
.
Kár , hogy az E7xxx szériával nem lehet megtenni ugyanezt vagy igen ? -
Pítőr
aktív tag
válasz
t72killer #15 üzenetére
Elvileg jönnek, csak nem idén. Az AMD roadmap-ja szerint idén a Mainstream szegmensben jelennek meg a regor chipek, majd 2010-ben azok mennek át az Ultraportable szegmensbe, és a Mainstream-ben átveszi a helyét a négymagos propus. Tehát ezek a chipek lesznek alulfeszelve, de nem phenom, hanem athlon névvel, bár nem tudom pontosan, hogy hogy fogják őket nevezni (turion, athlon, passz). Érdekes, hogy a 2009-es regor chipek alá RS880M alaplapot írnak, ami még meg sem jelent desktop vonalon, pláne notebook vonalon.
Belinkelek pár képet is:
Deneb, Propus, Regor
Látszik, hogy nincs sok különbség a chipek között, csupán "itt-ott" levágnak "ezt-azt".Pl. a Regornál látható, hogy a másik két mag másodszintű memóriáját hozzácsapták a első két magéhoz, illetve a Propusnál, hogy levágták a 6 Mb harmadszintű gyorsítótárat. Elég költséghatékony tervezés! Ebből a szempontból zsákutca a Phenom II X2, mert ott nem tudnak mit levágni, így ha aktiválható a teljes mag, akkor az a legköltséghatékonyabb nekünk, az AMD-nek már kevésbé.
Roadmap:2009-2011[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
"A másfél hónapja számoltunk be arról, hogy az AMD négymagos, Athlon II X4 névre keresztelt processzorai a nyár vége felé érkeznek."
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeJay
félisten
a 45 wattos 4magos is most fog jönni valamikor?
mert azt mindenképp kivárom már és csak akkor újítom a régi socketA-s sempronos rendszeremet. a lényeg hogy gyors proci legyen és keveset fogyasszon mert csak netezek, viszont ha tömöríteni kell valamit vagy mixeket gyártani akkor legyen benne kraft arra a félóráraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Overlocker
veterán
Nice
-
No-kia
addikt
szóval akkor ezt direkt csinálják igaz?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Tikakukac
titán
Lassan jön az integrált sósav spriccelő és magát a procit is fel lehet oldani, alaplapostól
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Paul119
addikt
4magból 6 megabyte cash
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Atis707
tag
Hmm...Athlon x4+(ha jól sikerül) közép kat. DX 11 kari, nem rossz-nem rossz AMD!
-
jones965
Modder
Az emlékeim szerint az L3 cash csak lassította az AMD prociknál az adatsebességet. Akkor valójában nem az számítana tuningnak, ha ezt az opciót a meglévőkben lehetne kikapcsolni ?
-
dokar
addikt
hát ez kész, már nem csak a magokat lehet feloldani
extra - SEXRay
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyes modelleken feloldható a 6 MB-os harmadszintű gyorsítótár.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest