Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

Szerintem ez a hír nem mérvadó, sőt meg merem kockáztatni, hogy erősen hibás a mérés is. Azt nem kétlem, hogy iOS felhasználó közül lényegesen több használ aktívan mobilnetet, de itt alapvetően a böngészést nézték. Vegyünk egy példát, engem: ha valaki engem figyelne és belátna a DolphinHD Desktop user agentje mögé, akkor is kb. annyit látna, hogy Androidról böngészek átlagosan három naponta fél órára, talán 50 MB forgalmat generálva. Pedig egy 500 MB-ot leforgalmazok egy hónapban. Nem tudni például a YouTube klienseket figyelembe vették-e (a mobilnet megosztást viszont nem is lehet, nálam az visz el sokat, vagyis a notebookom, amikor havonta kétszer a telefonomra csatlakozok vele), akárcsak az alkalmazásboltokat, egyéb klienseket, mint a Skype például, vagy csak a böngészők alapján készült-e a statisztika, mert utóbbi esetben minden adat fals. Azonban mivel böngészésről és nem forgalomról van szó, erős a gyanúm, hogy csak a böngészőhasználat van benne, abból sem tudni, hogy az átállított user agenteket minek vették - például tableteken nyilván desktopra állítják az emberek (egy része), hisz kézenfekvő a nem mobilos internetet böngészni egy akkora kijelzőn már.

Új hozzászólás Aktív témák