Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Egér probléma
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Szerintem ez a hír nem mérvadó, sőt meg merem kockáztatni, hogy erősen hibás a mérés is. Azt nem kétlem, hogy iOS felhasználó közül lényegesen több használ aktívan mobilnetet, de itt alapvetően a böngészést nézték. Vegyünk egy példát, engem: ha valaki engem figyelne és belátna a DolphinHD Desktop user agentje mögé, akkor is kb. annyit látna, hogy Androidról böngészek átlagosan három naponta fél órára, talán 50 MB forgalmat generálva. Pedig egy 500 MB-ot leforgalmazok egy hónapban. Nem tudni például a YouTube klienseket figyelembe vették-e (a mobilnet megosztást viszont nem is lehet, nálam az visz el sokat, vagyis a notebookom, amikor havonta kétszer a telefonomra csatlakozok vele), akárcsak az alkalmazásboltokat, egyéb klienseket, mint a Skype például, vagy csak a böngészők alapján készült-e a statisztika, mert utóbbi esetben minden adat fals. Azonban mivel böngészésről és nem forgalomról van szó, erős a gyanúm, hogy csak a böngészőhasználat van benne, abból sem tudni, hogy az átállított user agenteket minek vették - például tableteken nyilván desktopra állítják az emberek (egy része), hisz kézenfekvő a nem mobilos internetet böngészni egy akkora kijelzőn már.
-
mrlujoak
veterán
Ez a hír nem meglepő. Gyakorlatilag még nem is találkoztam olyan iPhone userrel, aki gyári független modellt vett, és nem havidíjas előfizetése van nettel...
Eleve csomagban vette, így nem meglepő, hogy használják is a csomagban foglalt netet.Ezzel ellentétben rengeteg feltöltőkártyás, net nélküli android modellel futottam már össze.
Párom is androidos, én is. Ő feltöltőkártyával, net nélkül vette, míg én gyári függetlenül, de volt már netem, és előfizetést is váltottam, hogy nagyobb legyen a netcsomag az alapdíjba foglalva. (de ezzel nem sokan vannak így, sokszor látok androidos modellt, ahol kinn van az adatforgalom tiltva ikon, mert max wifivel neteznek) -
edward2
addikt
Statistics sponsored by anonymous tech company.
near Cupertino, California
-
Sofian
őstag
Magyaroszágon alázva van az iOS..
http://www.rankings.hu/hu/rankings/operating-systems.html -
Psych0
őstag
Mindig is kíváncsi voltam, hogy készülnek ezek a "mérések".
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy akinek telik valami iOS eszközre annak nagyobb eséllyel jut mobilnetre is, mint a tömegnek akik olcsó androidos mobil cuccot vettek. Én éppen azért nem vettem okostelefont, mert netes mobilelőfizetés híján az okostelefon nem sokat ér.
-
danih
veterán
Jópár andrós browser iOs-ként jelentkezik be valóban...
Mystery solved. -
petisan
csendes tag
Erdekes statisztika, mindenesetre az Xperia X10em a telepitett bongeszotol fuggoen igen gyakran iphoneos user agentet jelentett.
-
lgb
tag
Ezt nem tudom hogy is mertek. Ha kulonbozo site-ok latogatottsaga alapjan (user agent http header-t stb figyelve), akkor nem csupan arrol van szo (vagy nem arrol van szo), hogy androidosok kozott van aki soha nem netezik (bar biztos van olyan is), hanem arrol, hogy mindenesetre kevesebbet neteznek atlagosan, mint az iPhone tulajdonosok. Ez azert nem ugyanaz.
-
atike
nagyúr
-
NLZ
tag
Azért van ebbe a felmérésben igazság, mert ha valaki vesz egy Szifont, akkor már általában telik egy rendes mobilos előfizetésre is, míg androidos készüléket fillérekért is lehet venni, azt meg az is vesz, akinek nincs nagy mobilos netezésre kerete.
Mondjuk nem gondoltam volna ekkora eltérésre. -
atike
nagyúr
Uh... Elég érdekes ez az adat....
Kb ilyen az a statisztika is, hogy az átlagkereset Magyarországon 200 eFt fölött van... Játék a számokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest