- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Nem véletlenül van így kitalálva. Ezek a rollerek kiváló városi közlekedés eszközei megfelelő teljesítményel. Nem kell a városban 25 km/h gyorsabban száguldozni ilyen utakon ekkora keréken. Aki erősebbre jobbra vágyik akkor miért nem olyat vesz. Van itt kolléga akinek van m365 és ha jól emlékszem oxo ja is amivel kiélheti magát. Én is imádom a m365 prot de 125kg kevés(már kaptam súly miatt defektet) Ezért én is beszereztem magamnak egy erősebb nagyobb teherbírású rollert amit már 150kg lehet terhelni és természetesen elbir engem akár 35' emelkedőn. Van bőven választék az ember szinte már nem is tud választani. Ott vannak a 800-1000w dual motoros 48-60v gépek na azok vadállatok tuning nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 30 kilométeres hatótávval és 25 km/h-s végsebességgel dicsekszik a gyártó, a különleges kütyühöz persze okostelefonos alkalmazás is jár.
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest