- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiváncsi leszek, ebből mi fog kisülni.
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem
-
Juhaszatti
addikt
Mióta androidos telefonjaim vannak, mindig TouchPalt használtam. Nekem tökéletesen bevált.
Így ez nem érint.
-
fatal`
titán
Jajj ne, majd ezt is jól szétbarmolják, mint a Skypeot
-
Blyan
félisten
Hihetetlen milyen sápítozás megy a topikban...
-
remélem kiveszik (vagy legalább kapcsolhatóvá teszik) azt a nyamvadt emoji gombot az Enter helyén
-
törölt tag
Imádom, amióta van ezt használom, rég megvettem. Remélem marad.
-
S e t h
nagyúr
Nokiát is megvették.
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon jó kis app. a SwiftKey.
-
no more
veterán
Istenem, miért pont ők? Remélik nem rontják le WP szintre, ennél jobb billentyűzet nincs a Földön semelyik platformon, könyörgöm ne rontsák el!
-
cskamacska
addikt
"We(SwiftKey) supply Samsung with the core technology that powers the word predictions in their leopard via an SDK "
Egyébként kialakításra is szinte egyezik a Samu billentyűje, szóval nem kell nagy fantázia odalátni a SwiftKey logóját.
-
Benőke
őstag
Elérhetőséget nem befolyásolja csak a minőségromlás borítékolható.
-
-
Nekem a BB szoftveres és a Sony bill jönnek be a legjobban.
Reméljük, az MS tényleg egy jó szótárral járul hozzá a dologhoz.
-
prolad
addikt
Hátha cserélik rá a gyárit, kedvenc billentyűzetem
-
batai15
félisten
Na nem is lenne rossz ha wp alatt is lenne swiftkey.
-
BandiHUN
veterán
Én a samu mögött is ezt sejtem...legalábbis a 4.3 régebbi verzióiban furamód elég butácska volt a samu bill,ezért is kerestem alternatívát.De most furamód mikor ráuntam a Swift memóriazabálására és a 10másodperces megjelenésére,a KitKat-os samu bill ÉRDEKESMÓD 3 hét alatt hozza kábé azt a tanulási szintet,és fel is úgy ajánlja a szavakat,ahogy a Swiftnél megszoktam 2 év alatt....khmm...
-
Syl
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
Király, akkor ez is a megszokott Microsoft felvásárlás utáni minőséget kapja (Skype...)
-
Fall-N
veterán
A Sony is a SwiftKey billentyűzetét használja, csak annyira átírták, hogy nem ismerni rá. A Samsung nem tudom, hogy saját fejlesztés-e.
A SwiftKeyt én is megvettem anno úgy, mint a Swype-ot is. Utóbbi jobb is, mert legalább ismeri a ragozást is ellentétben a SwiftKey-jel.
-
évek óta SwiftKey-t használok, nekem ez jön be a legjobban. jól configolható, sok funkciója van és folyamatosan fejődik, remélem megmarad ez az irány és nem lesz visszalépés :S
(#5) Lorenzo9
tény, ez a téma meg pár funkció nem igazán sikerült egyből jól, de sok mindent javítottak 1-2 frissítés után -
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,hogy az MS ezzel megkaparintotta-e a sok-sok androidos user szóadatbázisát is,amit ugye felhőben is tud tárolni a SwiftKey,hogy más eszközön is ugyanazt a betanítást tudja...ha igen,elég szép kis adatbázis az emberek szóhasználatáról,mert a Swift elég népszerű...
Egyébként pont ez a theme store és a többi felesleges cicoma lett a veszte pl.nálam,mind memóriában,mind tárhelyben sokszorosára duzzadt az app,miközben mezei usernek nem hozott semmi javulást,1 gigás telefonon már kínlódás volt használni.Pedig megvettem a fizetőset annó 2 éve.Maradt a Samsung gyári billentyűzete,legalább olyan jó most már az is szófelismerésben,és semmi hülye csicsa,potya funkció. -
Syl
nagyúr
Remélem WP-re is megcsinálják a SwiftKey-t, mert ez a gyári bill. egy .....
(#3) falijja
Nagyon nem bánnám.
-
Воланд
titán
ios-re meg nem jelent meg a wp billentyuzete, csak meghivasos, zart teszt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest