Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én a samu mögött is ezt sejtem...legalábbis a 4.3 régebbi verzióiban furamód elég butácska volt a samu bill,ezért is kerestem alternatívát.De most furamód mikor ráuntam a Swift memóriazabálására és a 10másodperces megjelenésére,a KitKat-os samu bill ÉRDEKESMÓD 3 hét alatt hozza kábé azt a tanulási szintet,és fel is úgy ajánlja a szavakat,ahogy a Swiftnél megszoktam 2 év alatt....khmm...
-
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,hogy az MS ezzel megkaparintotta-e a sok-sok androidos user szóadatbázisát is,amit ugye felhőben is tud tárolni a SwiftKey,hogy más eszközön is ugyanazt a betanítást tudja...ha igen,elég szép kis adatbázis az emberek szóhasználatáról,mert a Swift elég népszerű...
Egyébként pont ez a theme store és a többi felesleges cicoma lett a veszte pl.nálam,mind memóriában,mind tárhelyben sokszorosára duzzadt az app,miközben mezei usernek nem hozott semmi javulást,1 gigás telefonon már kínlódás volt használni.Pedig megvettem a fizetőset annó 2 éve.Maradt a Samsung gyári billentyűzete,legalább olyan jó most már az is szófelismerésben,és semmi hülye csicsa,potya funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest