- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
uki
aktív tag
December ota nyustolok egyet. Az elejen tenyleg akkora kek halalokat dobott csak ugy akar bongeszes kozben hogy orom volt nezni de azota kapott egy fw upgradet meg egy csomo patchet es eleg stabil a cucc.
Persze vannak meg hibak, pl ha automatara rakod hogy valtogasson tablet meg laptop mod kozott a w10 akkor sokszor fogalma sincs hogy most dokkolva van vagy nincs.
Illetve -bar ez nem a hardver hibaja- de sztem a win10 meg kozel sincs tablet modu hasznalatban az ios-hez vagy androidhoz kepest. (Mindketto van otthon, tudom mirol beszelek)
A ceruza resze zsenialis, jokat lehet vele rajzolngatni. A onenote-al is jol mukodik jegyzetelesre.
Jo lesz ez, de tenyleg tul van arazva egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő