Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nézzétek meg a Szilicium völgy kalózait, érdekes egy alkotás, Steve Jobbs-ról, Bill Gates-ről, Steve Balmelről, hogy miért is alakultak a dolgok úgy ahogy. Bár bizonyos dolgokat megváltoztattak, de azért tanulságos.
Most lehet szídni a Microsoftot, de még a C64-en is microsoftos cucc futott, igaz csak a BASIC értelmező személyében. Valamint az OS/2 Warpot is közösen kezdték az IBM-el (az is sajnos hol van már). Ugyanakkor nem akartak beállni a sorba, nem követték a szabványokat, de ez sajnos üzletileg ki is fizetődött neki. Jaj ha az IBM a Motorolát és a Digital Research-et választotta volna, most hol tartanánk a mai Wintel-hez képest? (bár azért sikerült az AMD-nek is jelentőset alkotnia a 64 bittel) -
eziskamu
addikt
válasz
#40553216 #710 üzenetére
Mert érdekes, és mert a fájlrendszer készítőjélvel történt, és mivel eleve szürkével raktam be, miért vagy mérges?
Van akkora baromság mint most, melyik a jobb. Már rég eldölt.
A linux (már ha általánosítjuk) jó szerverbe (na jó még AD-ben és a Microsoftos termékkekkel való együttműködésbena Windows Server-ek a jók) /routerbe, számtech guruk otthoni gépére, és olyan munkahelyi gépekbe, ahol a felhasználók (vagy a vezetés) nem skalpolják meg a rendszergazdát, ha nincs Windows (és pont az a verzió, amit megszokott
), mert nem annak a hülyeségeihez szoktak hozzá.
De ha valaki lusta (én) vagy a PC-s játékok mellszélességű támogatója, vagy olyan munkát végez amelyhez még nincs meg a linuxos alternatíva (ott a Mac-es legrosszabb esetben, de ugye az meg drága) akkor Windows. Sokat fejlődött, de még mindig a hülye és eltávolíthatatlan featurák tárháza. Hiába vannak mindenféle eszközök és trükkök a Windows visszabontására, az nem olyan, mint amikor a Linux már eleve jól elkülönülő struktúrákból áll (disztrófüggő is). -
eziskamu
addikt
Arra hogy egy Amigás wincsiről tudjál másolni egy Windowsos és egy OS/2-es wincsire, és egyébb kombinációk
.
Miért ne. Az Ext3-at használják az "átlag" Linuxosok, a ReiserFs-re ([Bulvár on]amúgy nézz utánna az atyjának, most ül a sitten az orosz neje kinyírása miatt[Bulvár off]) meg azért van szükség egy szaki ismerősöm szerint, mert nagyon megbízható, volt olyan szerver, amire a Raid1 tömbre ilyet pakolt fel, ha jól értettem.
Én se vagyok abszolute Linux párti, de ha kell egy olcsó és megbízható szerver, akkor Linux.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest