Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drágaságom ez az útszéli bunkó stílus nem az én kategóriám. Ha neked ez a természetes akkor nagyon sajnállak mert biztosan sok problémád lehet az életedben. Egyébként meg a hozzászólásaidból,annak stílusából arra következtetek hogy nem vagyunk egy korosztály, így nem látom semmi értelmét a továbbiakban hogy rád több időt pazaroljak.
-
Most Te engem látatlanban kóstolgatsz?
Nem veszek részt egy ilyen tartalmú szánalomban ami itt megy. Ezen mit nem lehet megérteni? Mégis mit tegyek hozzá az előttem lévő 281 hozzászólásból álló adok-kapok mérkőzéshez? Ez nem az én stílusom.
Igen, van saját véleményem amit eddig is elmondtam máshol is de ide nem írom le megint mert ebben itt nem veszek részt.
No offence! -
Szinte gondoltam hogy ez lesz belőle. Ami ebben a topicban megy az már nem normális. Bár már a cikk címe is flame keltő, hát még a tartalma. Nagyjából erre számítottam amilyen kommenteket itt olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest