- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Micsoda hülyeségeket hordasz itt össze-vissza...már ne is haragudj!
"...Olyan tarsadalomban elunk, ahol az emberek egyszeruen nem tanultak meg sporolni, mihelyst van valami kis osszekapart penzuk, azonnal mennek es elkoltik..." Véleményem szerint előbb egy kicsit tájékozódnod kellene a környező országokban folyó gazdasági helyzetről és a nálunk kialakítottról. Ha így tennél, azonnal tudnál összehasonlítási alapot szerezni az ott és az itt lévő bevételi, valamint a kiadási oldalról és nem írnál a fentiekhez hasonló butaságokat!
"...es mindent azonnal akarnak es mennek es hitelre megveszik..." ahha
Egy példát, ha megengedsz: gyerekkoromban egy sportmotorról álmodoztam, saját erőből képeztem magam, majd tudásomhoz mérten vásárolgattam sz*r*bbnál, sz*r*bb használt motorokat, melyeket magam javítottam és közben új motorra vágytam. Egyéb anyagi tényezők mellett esélyem sem volt az új árát összerakni, sőt kiszámoltam, hogy ha csak a jelenleg helyzetemet veszem alapul, akkor olyan 50-55 éves koromban meg is lesz az az összeg, amennyit az elhatározásom évében kellene az újért kifizetni. Ekkor jött a hideg víz: nem kalkuláltam bele, hogy a motorárak is emelkedni fognak! (annak emelkedő fenntartási ktg-iről nem is beszélve).
Ha a te filozófiádat követtem volna, sosem értem volna el az álmomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest