Új hozzászólás Aktív témák
-
Voiceless
csendes tag
Lengyelek is írnak a dolgokról. Persze még mindig csak találgatás.
gugli fordító:
Mindenekelőtt az ázsiaiak képesek voltak megerősíteni minden korábbi jelentést a Pinnacle Ridge család legolcsóbb képviselőinek specifikációival kapcsolatban. Mindkét modellnek csak egy CCX fürtje van, így nincs szükség gyorsítótárra, de az L3 mennyisége 8 MB, nem 16 MB, mint a Ryzena 5 1500X esetében. A közös jellemző az a magszám is, amely négy, ugyanúgy, de a drágább Ryzen 5 2500X emellett SMT-t is tartalmaz, így nyolc szálhoz vezethet egyszerre. A nyolc oktáv órának az órajelfrekvenciája 3,6-4,0 GHz, és ebből a szempontból a négytengely csak 100 MHz-nél alacsonyabb alapsebességgel különbözik. Ugyanakkor mindkét modell a Zen + mikroarchitektúra minden előnyét kínálja: a 12 nm-es FF-osztályú lítium-folyamat, a továbbfejlesztett turbó és az XFR2 továbbfejlesztett automatikus gyorsítás funkció.
[link] -
Voiceless
csendes tag
Persze nem okoskodni akartam, csak spekuláltam. Kíváncsi leszek a végére, mert egy érdekes kis chip lehet jó áron.
-
apatyas
Korrektor
Valami nem kerek. Az L3 mérete változó, az L2 512kB per core. Itt a táblázatban mondjuk nem tudom, egyáltalán miért az L2-t írták ki, lehet, hogy az L3-at nem volt szabad?
Ja hogy nálad a 8/16MB az L3 mérete lenne. Így már értem.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Voiceless
csendes tag
Érdekes. Nem is figyeltem eddig hogy az AMD dobja a dual-CCX configot a 2500x-nél.
-
Molyzsa
aktív tag
"az 1300x örökébe lépő 2300x négymagos, SMT nélkül és 2,3 GHz-es alap órajellel érkezik"
Jó lesz az 3,5 GHz-nek..o.O..
-
törölt tag
TR WS-t nem akarnak piacra dobni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS