- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreaspasco
tag
-
Hintalow
senior tag
-
Hintalow
senior tag
válasz
Andreaspasco #10 üzenetére
Hát tudja a fene, asszem Enjin, meg Cardano van benne.
-
waccamár
senior tag
Ok
Persze, vannak szektások, akik valóban olyanok, mint a zepteresek, jó hasonlat
De ez nem kripto-sajátosság szerintem, a befektetés, sőt a szimpla kereskedelem világában mindig vannak szektások, akik vakon hisznek valamiben és mindenkire azt akarják rásózni, főleg, ha abból nekik is van hasznuk (és általában van, azért csinálják persze).Tudom cinikus vagy, de én azt sem mondtam, hogy NE higgy a "normál" fizetőeszközökben. Természetesen azok is értéket képviselnek. Azok is velünk maradnak, ez nem kérdés.
Tök igazad van abban is, hogy fizetőeszközként értelmezhetetlen a kripto, hiszen mindkét oldalon kockázatos, tehát a pénz klasszikus funkcióját nem látja el.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy maradni fog, nem fog összeomlani.
Az, hogy fizetőeszköz lesz-e, vagy csak befektetésnek fogják használni az emberek, esetleg spekulálnak csak vele, az majd még kiderül.Még egyszer: én közgazdászként és IT/tech iránt fogékony és érdeklődő emberként próbálom tényszerűen megközelíteni a témát - sokan vannak még olyanok mint én, de a szerencsevadász szektások küldözgetnek neked privátban affiliate linkeket és próbálnak téríteni
-
Crus
őstag
Nem rólad beszéltem, hiszen nem ismerlek, hanem általánosságban a szektásokról. Szó szerint úgy beszélnek velem, mint anno a Zepter edényesek, meg az Avonos, vagy biztosítós arcok. Rettenet.
Eléggé tudok hinni olyan pénzben, ami mögött egy ország GDP-je áll, meg aranykészlet, olajkutak, gázmezők, erdők, termőterületek, high-tech cégek. Tudom velem van a baj.
Amúgy crypto mögötti techno jó (már nem a GPU-s bányászás, mert az borzalom), de jelenlegi formájában ezekkel a borzalmas kilengésekkel fizetőeszközként értelmezhetetlen.
-
Hintalow
senior tag
Jah, párom is tavaly vásárolt be a portfóliójába 2-3 akkor az elemzők szerint a legnagyobb jövő előtt álló kriptóból.
Azóta a befektetésének az a része a harmadát éri, de legalább stabilan csökken
Igazi főnyeremény én mondom -
waccamár
senior tag
Minden pénz a hiten és bizalmon alapul (többek között).
Én nem térítek senkit, főleg nem akarok semmilyen linket küldeni (nincs is kriptom), az pedig, hogy egyből szektásnak gondolsz, az csak azt mutatja, hogy te érzelmekkel és nem tényekkel állsz a témához. Amit leírtam az előző kommentben az nem térítés. Közgazdász vagyok, érdeklődve figyelem a kripto-világot, de megtéríteni sem kedvem sem energiám sem akaratom nincs - és nincs is rá szükség.
-
Crus
őstag
Pontosan! Működik, pont, mint a vallások. Az egyházi valuta fogalma új értelmet nyert. Higgy benne, téríts és jó lesz neked. Valahol vicces, hogy u.e. az emberek láthatatlan rózsaszín unikornissal égetik a teremtőben hívőket, majd beállnak azért ők is egy szektába
P.ü.-ben várom a refes linkeket, ahol majd nekem nagyon jó lesz. (Nem.)
-
Televan74
nagyúr
Ha szabályozzák pont a lényegét veszíti el.
Aranypiachoz képest van még hova fejlődnie. This statistic shows the leading major financial assets worldwide as of December 2019, by average daily trading volume. Gold had the third highest average daily trading volume at 145.5 billion U.S. dollars.
Ha nem tudnak új befektetőkel új pénzt bevonni, akkor stagnálni fog a crypto piac. -
waccamár
senior tag
Ez már nem jövő, hanem a jelen. Ideje lenne már beismerni minden pesszimistának, hogy nem fog eltűnni a kripto. Lehet szeretni vagy nem szeretni, egyetérteni vele, vagy sem, de ha valaki realistán tekint rá, akkor láthatja, hogy működik. Hogy mi lesz belőle a jövőben, meddig növekedhet, hogyan szabályozzák, stb. az még kérdés persze. De az elértéktelenedés és összeomlás nem fog bekövetkezni (belátható időn belül, a jelenlegi trendek alapján, nyilván jós nem vagyok). Már bőven nagyobb az aranypiacnál.
-
public73
senior tag
válasz
Andreaspasco #1 üzenetére
te meg már csak tudod...
-
Andreaspasco
tag
Így van, ez a jövő. 🍿🍿🍿🍿🍿
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest