Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
#16820480 #48 üzenetére
Valószínűleg nem voltál régi Opera-használó. Pont az volt a lényege, hogy egy nagyon eltalált csomagot kaptál, amit nem kellett reszelgetni-bővítményezni, hanem úgy volt jó. És nagyon jó. Az egyes modulok akkor töltődtek be, ha használtad azokat, amúgy meg elfértek a lemezen, mert méretben jellemzően nem volt nagyobb, mint akármelyik másik böngésző. Az a felület nem lehetne sík inkább?
-
Trailblazer
veterán
válasz
#16820480 #48 üzenetére
Az új Operával nekem 3-4 újabb verziója óta az volt a bajom, hogy egyszercsak behülyült minden előjel nélkül, és hiába kezdtem gépelni pl. egy Facebook-hozzászólást, vagy akár ide egy kommentet, nem csinált semmit. Mintha a keyboard nem működne. Ez a böngésző újraindítása után javult csak meg. Próbálgattam az addonokat ki-bekapcsolgatni, de nem jutottam eredményre, mi okozhatja. Így hát egy idő után meguntam, ekkor jött a Vivaldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest