- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
És ki fogja kiképezni a sok informókust? Ha az IT egyetemi tanárok, akkor én köszönöm szépen nem kérek belőlük, az oktatás annyira színvonal alatt van, hogy nem ismerek olyan egyetemi tanárt sem, akit komoly ICT munkára alkalmazni mernék. (érdekes módon fizikusokkal ill. matematikusokkal és mérnökökkel dolgozatunk), ez mindent elmond az IT szakma "hírnevéről" itthon, és az is, hogy tagadni szoktam a gazdasági informatikus felsőfokú végzettségem, szerencsére van egy cum laude matematikus diplomám. Szvsz IT oktatásban sereghajtók vagyunk az amúgy is hátul kullogó E.U.-ban.
mod: Enterprise IT tervezésben,konszolidációban, integrációban, migrációban, innovációban és tech. transferben utazom, nyilván egy felsőbb szint szemszögéből látom, de ez nem változtat a tényeken.
(lehet durva volt ez a hsz. , DE sajnos elkeserítően fedi a valóságot 100% optimista, idealista szemléletből is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest