Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsánat.
valóban k. sok mindent elírtam, és kiforgattam a szavaid. Túl fáradt voltam
Köszönöm hogy helyesen levezetted.
"Azt is figyelembe vetted, hogy ha a vized hőfoka megemelkedik, akkor a radiátor és a környezet közötti hőáram a hőfokkülönbséggel négyzetesen arányosan növekszik? Tehát a leadható hőmennyiség 20 fokos szobában 35 fokos radiátor esetén 9-szerese a 25 fokos radiátorénak?"
Rth(ca)-t számoltam (volna), szerintem nem csökken a hőellenállás attól hogy egyik végén elkezdjük melegíteni a rendszert, ettől amit leírtál még igazElkezdtem nyálazni a doksikat, most már kíváncsi vagyok
-
attiLANte
tag
"Azt is figyelembe vetted, hogy ha a vized hőfoka megemelkedik, akkor a radiátor és a környezet közötti hőáram a hőfokkülönbséggel négyzetesen arányosan növekszik? Tehát a leadható hőmennyiség 20 fokos szobában 35 fokos radiátor esetén 9-szerese a 25 fokos radiátorénak?"
Van erről valami részletes levezetés/leírás/mérés esetleg?
Csak mert a természetes konvekció pontos meghatározása kicsit bonyolultabb ennél, kényszerhűtésnél pedig ekkora hőmérséklet-különbség nem hinném, hogy számottevő hatással lenne az áramlásra (ezáltal a hőátadási tényezőre)...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel elismeri, hogy az Ivy Bridge az előző generációnál jobban melegszik, de ez teljesen normális.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest