Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz djculture #170 üzenetére

Igazából a Core2 óta ugyanaz a motyó, csak mindig némi ráncfelvarrással... :D

(#171) Kotomicuki: Ami a IB-nél meleg, az a mag, mivel nem tudja elég gyorsan leadni a hőjét. Ellenben a leadnivaló nem valami sok, összességében kevesebb, mint SB esetén. Tehát a processzorban ha esetleg melegebb is lesz azonos hűtéssel, de körülötte hűvösebb. Meglátjuk, hogy fognak muzsikálni, de szerintem összességében könnyeben hűthető NB procik lesznek belőlük.

(#178) Keldor papa: Tudom, hogy nem lesz még, de ez nem véletlen. Először legyártják ezeket, nyernek csomó tapasztalatot, aztán majd ha elég jó lesz brutál szerverekbe is mind a gyártástechnológia, mind az alaposabb tesztelésre is marad idő, meg bejönnek a tapasztalatok, majd akkor elkezdik gyártani szépen a 8-10 magos s2011 szervereket és a belőlük butított extrém asztali motyókat. Azok tuti jobban fognak menni tuningban is. ;) Na, ha majd azok se fognak úgy menni, ahogy kéne méregdrágán, na majd akkor azt mondom, jogos a bosszankodás, de szerintem ilyen nem lesz. ;]

Új hozzászólás Aktív témák