- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
190 órám van a CP2077-ben, alig találkoztam bugal, azok is inkább viccesek voltak, mint problémásak. Elővételben vettem meg, nem csalódtam.
Néztem a netes videókat és teljesen érthetetlen számomra, hogy mi történik másoknál. Vagyis, vannak ötleteim. Sok PC-s el sem olvasta mi a gépigény, simán feltúrta ócska 5400rpm-es merevlemezre a játékot.
Na meg a pre AVX setupok.
Mekkora szar, hogy 10 éves konfigokon nem futott megfelelően ( 8. gen konzolok is ide tartoznak).Van aki még emlékszik, a GTA V hogy "futott" PS3/Xbox 360-on? 20-25fps jó ha meg volt. Azt is fel kéne emlegetni ilyenkor. NPC-ből alig volt néhány, az úttesten áteső autók stb...
Vagy hogy mennyire buta a Watch Dogs Legion-ben az AI.
Vagy bármelyik TES/Fallout játék... -
Televan74
nagyúr
-
tasiadam
veterán
Kerültek fel a QA és sima testekről, amikkel találkoztak. Volt olyan ami 2020 December 4.-ei, és csirkével "motorozik"
Majd kiadtak egy videót arrol, hogy "ők nem tapasztaltak hibákat a tesztelés során". Ja, a videókon ott volt. Az 1.2 patch egész jó, de találtam benne pár idegesítő bugot. Egyébként meg maga a story kárpótol. Lehet speedrunként a Hanakos endinget tolni sé szeva, de mireaz ember mindent végigtol, az rengeteg idő. 1.2-vel legalább nem vernek falhoz az NPC-k, de t ovábbra is hülyék. Ha minőségre nézzük rettenet, ha a sotry-ra fókuszálva akkor isteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Cyberpunk 2077 dizájnnal ellátott meghajtó alapját a gyártó FireCuda 520-as modellje adta.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Router gondok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest