Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig nem volt neki külön szabvány, mint írtam a legelső végleges DDR3 szabványban is szerepeltek az alacsony feszültségű megvalósítások (1,35V és 1,2xV). A most megjelent szabvány csak egy kiterjesztés, a fő szabványból való kiemelés. Szinte semmi sem változott.
LPDDR3 nagyon régóta van piacon, ezernyi desktop RAM van közöttük. Amelyik 1,35V feszültségű, az mind az. Szóval nincs lemaradva senki semmiről.
-
törölt tag
-
.mf
veterán
LP-DDR3? Még csak most? Reméltem, hogy elírás, és már az LPDDR4, az is időszerű lenne... Ez így egy rossz vicc.
-
Youri
veterán
válasz
Armagedown #3 üzenetére
Mi más
-
=WiNTeR=
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy a mostani mobilokban/táblagépekben lévő tárolómemória az milyen memória? Gondolom olyan, mint egy pendrive (kb mint egy MMC), vagy már megoldható olyan chipek használata, mint amik most az SSD-kben vannak? (a nagyobb sebesség elérésének céljából)
-
Aucor
senior tag
Kell ez, mobil gpu-k is fejlődnek, kell a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új generációs ultramobil memóriaszabvány alkalmazására már készülnek a gyártók.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest