Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem megoldás letiltani a járatokat, bezárni az embereket"
A fertőzöttségi adatok ennek pont az ellenkezőjét mutatják, sikerült viszonylag kordában tartani a fertőzést még Kínán belül is.
"hibáztatni egy piacot, amit kényszerből működtetnek"
A piac, mint kiindulási pont hipotézisét már elég régen megcáfolták.
"Ami szerintem megoldást jelentene, az az egészségügy fejlesztése"
Tehát engedjük nyugodtan terjedni a járványt, ami az eddig látottak alapján pár hónap alatt az egész világot bejárná és azzal kezeljük, hogy egy évtizedes lefutású fejlesztési projektbe kezdjünk. Ez teljesen jól átgondolt terv! Gondolom, ha kigyullad a házad, akkor meg valami folyószabályzásban látnád a megoldást, véletlenül sem abban, hogy odamenjenek a tűzoltók.
"A betegségek gyógyítása, és nem csak a tünetmentesítése..."
"De ez nem 1-2 nap, nem egy hét, a vírussal mit lehet csinálni? Nem tudom, nem vagyok orvos."
Megmondom: karanténba zárni. Ugyanis az orvosok, akik értenek hozzá, pont ezt mondják. Azt, amiről te kijelentetted, hogy nem értesz hozzá, de hülyeség.
Komolyan fáj az, amit itt előadsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Videó stream letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest