- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
hát igen.. valóban nagy név...volt? 
Arról nem is beszélve, hogy a korábbi házaik árából kiindulva minimum annyi lesz, mint pl. egy HAF X, ami eleve nem olcsó, és nem tudom, hogy van-e olyan jó... De látom, nem én vagyok egyedül, aki inkább egy X-et választana - és választott.
-
TommyGun
őstag
Nem olyan vészesek azok a Zalman ventik, ok nem papst node nem is occó hulladék. nekem bejön ez a ház szeretem az ilyen robosztus kocka vackokat

-
Nikk
senior tag
Őszintén... Többre számítottam... -.-
-
zz top
tag
Nekem ez így elsőre bejön. Szerintem nem rondább mint egy HAF X. De azért szivesen megnézném már a Corsair 600T nagyobb verzióját is előbb, már ha egyátalán valaha elkészül.
-
oxox
addikt
zalmanek varat epitenek?
-
Ste
addikt
Ronda és megalomán. Minek ennyi szélkeltő egy házba különben is?
Ha ez prémium szegmens.... max az alu miatt lehetne az, a többi helyen elvérzik szvsz -
Nordic
Közösségépítő
Szerintem jobban nézne ki ha az oldallapról elhagyták volna azt a kitülemkedést.
Viszont ha a HAF X meg e között kellene választani, akkor egyértelmű CM lenne a végeredmény, a zalmi úgysem a hűtési teljesítményéről és a csendről híres... -
maláj
addikt
nekem nem tetszik

-
Pixelmaster
tag
kövezetek meg, de nekem az ugrott be elsőre h egy otromba kopintás a coolermaster advanced II-ről, feláron majd valószínűleg...
otromba, nem tetszik
-
Tripower
tag
Elég fura egy szerkezet......
biztos drágább lesz mint egy haf x mert alu vagy mint az elöd gs 1000 amiben nem volt ennyi venti és azt meg kell fizetni.....
de igazából olyan mint a suzuki 2-3 évente arébb tesznek egy vonalat 5cm-re mint volt vagy új tükör forma stb..egy szóval ráncfelvart divatozó trendi oldalt nagyventis(aerocool) dark fleet-töl kölcsön(antec) vett dokkolós gs-1000-t láthatunk a képeken. -
Sicilian
addikt
Szeretem a Zalman házakat, de ez elsőre nem igazán tetszik, emésztgetni kell

-
szaszabee
aktív tag
Én szerintem legyen szó bármilyen felsökategóriás házról Nem nyújtanak annyit hogy megérje megvenni őket
-
Pepe78
őstag
Nekem tetszik. Szeretem a precíz megoldásokat.
A Zalman ventiket kell csak lecserélni belőle.
NA mondjuk lesz vagy 40K környékén szvsz. -
Duree
veterán
Hát ez nagyon király ház.Alig várom,hogy megjelenjen,és persze az ára sem mellékes majd
-
capulet75
addikt
Ha a GS 1000-et váltja akkor kb 45k-s árkategória.A lian li meg a corsair 100k körül vannak.Szerintem jó kis ház ez,A GS1000 is tetszett de ez jobb.Mit kell folyton mindent fikázni? Kijön egy ház es egyből ráesnek vagy huszan h "milyen gáz" meg sz@r és hasonlóak.A fika nagyon megy.

-
caprine
senior tag
Méretes ház, a tetején a csatiknál a velur felület a mobil cuccok miatt külön dicséretes.
A dokkoló megint dicséretes, és ha még a hotswap is lesz akkor tényleg cool, bár ez inkább csak szerverek esetében érdekes szempont.
A hátulján a 2 nagy fogantyút viszont nem nagyon értem.
-
Integra
titán
szánalmas, hogy rábiggyesztenek egy méregdrága házra 1 azaz EGY darab usb3.0-t, meg 2 azaz KETTŐ usb2.0-t......
-
patex1983
őstag
Csúcskategória ide vagy oda, szerintem ronda...Az árért cserébe már kicsit jobban is megizzaszthatták volna a designereket...Személy szerint, ami nekem eddig a legjobban tetszett házak közül az a CM 690 II Advanced (már ami a pénztárcaügyileg is elérhető házakat illeti
), azt még eddig nem tudták überelni... -
hemaka
nagyúr
elég elcsépelt egy design

-
Ezt most így LL meg Corsair házak ellen indítanák?

-
tome.jr
addikt
A házak új királyán dolgozik a Zalman
Ahogy elnézem még lesz vele meló rendesen.

-
Воланд
titán
Szép masszív ház, a tetején a dokkoló sem rossz. Így első ránézésre méltó utódja lesz a gs1000-nek.
-
Nem szép

-
Boxi88
őstag
Hát ez elég felejtős ház lesz, a hsz-ek alapján, de az én véleményem sem a legjobb erről a házról! Sokkal inkább egy CM mint ez!

-
Probber
őstag
Brutálisnak brutális, de nem az én világom.
-
- = Zk = -
félisten
nagy, massziv. tetszik.

de az az oldalventi elhelyezés/kiképzés nálam sokat ront a képen...
-
törölt tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
elöl full lanboy air. csak megvariálva picit. az se tetszett ,ez se jön be. én olyan házat kérek mint a cm stacker 830, csak kábelrendezéssel. fekete belsővel, fekete szálcsiszolt alu elemekkel, és ajtóval. utóbbit mostanában hanyagolják, nem is értem miért...
-
Oxi
aktív tag
Zalmanék turkálhattak volna még egy kicsit... Még hogy a "házak királya"!?
A cikk irója biztos valami jó tudatmódositó cuccot szivott mielőtt belecsapott a billentyűzetbe. -
bartucc
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Hát minden bizonnyal min. 50 ezres áron lesz, ha felsőkategória...

-
Black Dragon
addikt
Én attól teszem függővé, hogy mennyibe fog kerülni, ha olcsó, persze nem annyira, de ha olcsóbb, mint a haf x, akkor azt mondom, hogy ok. De ha még annál is drágább, akkor nem éri meg.
-
Gude
senior tag
Megnyerő darab.

-
szaszabee
aktív tag
Annyira nem vészes de csináltak már jobbat is
-
LackoMester
addikt
Nekem kimondottan tetszik, szép robosztus.

-
vzsryl
nagyúr
A GS1000 sem egy szépség, de mivel akkora, mint egy komód, ezért nem vfeltétlenül probléma, ha nem hasonlít egy letisztult, szép számítógépházra. Sztem. ennél sem baj, hogy kicsit "bástyás". Amelyik szobában egy ilyen ház van, ott általában jól mutat. De ha valakinek egy konkrétan sima, szolid kinézetű toronyházra van szüksége, ami beillik egy szép, letisztult helyiségbe, az vegyen dupla árért Lian Li-t.

-
alcsa
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
De a koreai fajtából.

-
bartucc
addikt
Szerintem figyelemfelkeltő és szép a maga módján. Legjobb szó erre a mutatós, mert feltűnő, de minden nap nem nézném ezt az is biztos.
Az oldalára elférne egy radi, és lehetne belső kompakt vízhűtés.

-
Black Dragon
addikt
Ez egy bástya.

-
Csaber
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Szerintem is ronda
a szovjet tévé+hűtő kivitel lehet hogy rozsdásnak látszott , de szerintem abba raktak annyi anyagot hogy golyóálló is legyen (a szép emlékű lábosfedőből kiindulva
) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
"Ezúttal egy csodás termékkel..."

Kinek mi a csodás, de nekem biztos nem.
Asszem valamék évben láttam valami szovjet tévé-hűtő egyveleget annak volt ilyen fantasztikusan fo$ formája.... talán ez kevésbé rozsdás

-
mpierre
veterán
Tetszetős.
(A zalmi ventiket meg kihajigálnám...) -
Apicius
tag
Azt hittem, hogy a csúcs egy teljesen passzív, hőcsöves lak lesz. Bár olyat már csináltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA 1000W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hát igen.. valóban nagy név...volt?