Hirdetés

A házak új királyán dolgozik a Zalman

A Zalman mindig is komolyan vette a csúcskategóriás számítógépházak nem túl nagy piacát. Ezúttal egy csodás termékkel készül a vállalat a következő év elején esedékes CES kiállításra, ahol minden bizonnyal bemutatkozhat a GS1200 jelzésű újdonság. A teljesen feketére festett ház az előzetes adatok szerint mindenféle ATX-es alaplapot támogat, továbbá négy darab 5,25 illetve hat 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok két darab ventilátor mögé vannak rejtve, de a légkavarók tartója lehajtható, így mindegyik adattárolóhoz hozzá lehet majd férni, sőt valós időben el is lehet őket távolítani.


Forrás: TechConnect

A látszatra is méretes házban a szellőzést több ventilátor biztosítja majd. Az oldallap mögött egy meglehetősen nagy szélgép áll készenlétben, így az adatok szerint hátul és felül is lesz pár légkavaró. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy 3.0-s és három darab 2.0-s USB, valamint egy eSATA csatlakozóval rendelkezik. További extra a 3,5 hüvelykes, SATA felületű adattárolókat fogadó dokkoló, ami szintén a ház tetején található.

A Zalman GS1200, az öregedő GS1000 jelzésű csúcsterméket váltja. Azt nem tudni, hogy a forgalmazás mikor kezdődik meg, és az árazásról sincs semmilyen adat, de biztos nem lesz pénztárcakímélő megoldás.

A házról készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni. (forrás: TechConnect)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés