Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Valahogy sejtettem

(Azért a store nem feltétlenül hülyeség, van hogy én is használom... pl olyan fileoknál, amiket nem tud tömöríteni, és hiába teszed a maximumra, akkor se hoz rajta semmit.... hogy olyankor minek tömörítem: mert egy tömörített fileról gyorsan megmondható, hogy sérült-e, nem kell ellenőrző összegekkel variálni, lehet vele darabolni, recovery record adható hozzá tetszőleges arányban, titkosításra, jelszavas védelemre szintén jó, régebben pedig vírusok ellen is hatékony volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Direct One (műholdas és online TV)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Egérpad topik
- Le Mans Ultimate
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest