Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Valahogy sejtettem

(Azért a store nem feltétlenül hülyeség, van hogy én is használom... pl olyan fileoknál, amiket nem tud tömöríteni, és hiába teszed a maximumra, akkor se hoz rajta semmit.... hogy olyankor minek tömörítem: mert egy tömörített fileról gyorsan megmondható, hogy sérült-e, nem kell ellenőrző összegekkel variálni, lehet vele darabolni, recovery record adható hozzá tetszőleges arányban, titkosításra, jelszavas védelemre szintén jó, régebben pedig vírusok ellen is hatékony volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- Audacity - hangszerkesztés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Escape from Tarkov
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest