Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Valahogy sejtettem
(Azért a store nem feltétlenül hülyeség, van hogy én is használom... pl olyan fileoknál, amiket nem tud tömöríteni, és hiába teszed a maximumra, akkor se hoz rajta semmit.... hogy olyankor minek tömörítem: mert egy tömörített fileról gyorsan megmondható, hogy sérült-e, nem kell ellenőrző összegekkel variálni, lehet vele darabolni, recovery record adható hozzá tetszőleges arányban, titkosításra, jelszavas védelemre szintén jó, régebben pedig vírusok ellen is hatékony volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Energiaital topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest