Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
attila9988 #98 üzenetére
Te szándékosan kötöd az ebet a karóhoz? Láttad a videót amit linkeltem? innentől kezdve összes demagóg próbálkozásod értelmét veszti. Pöröghetsz rajta, kisarkíthatsz rá nevetséges analógiákat, de attól még a helyzet az lesz ami. Majd szólj ha lecsuktad és karanténba helyezted az összes szerinted IT laikust. Csak vigyázz nehogy valaki beelőzzön valami olyan témakörben amiben épp te vagy segg hülye.
-
Fecow
aktív tag
válasz
attila9988 #92 üzenetére
Na jó akkor csak úgy szemezgessünk, néhány kifejezést amikkel csak úgy böngészés közben szembetalálkozhat a felhasználó a teljesség igénye nélkül:
browser,webbrowser,websearch, searchengine, search provider, webpage, website, url, link, search term, search query, web search query, search key, web search key homepage, log in, password, phishing, malware, virus, pop up window, banner, secure connection, internet, url, webaddres, (url format) http://www.xyz.com, (email uri format) xy@xyz.com, addresbar, domain, history, browsing history, bookmarks, favorites, tabs, extensions, add-ins, plug-ins, IE, Internet Explorer, Mozzila, Firefox, Mozzila Firefox, Google, Chrome, Google Chrome, Yahoo, Microsoft, Windows, AOL,Igen jól látod néhány dolog többször szerepel szinonimaként, szándékosan. Na most akkor arra világíts rá, hogy akkor a csavar és a csavarhúzó példájában, ha a csavar a böngészés, akkor pl csak ebben a listában melyik a csavarhúzó?
Azt értsd meg, hogy a fogalmak attól függően is lehetnek bonyolultak, hogy érdekli-e az embert vagy sem, szán-e rá időt vagy sem. A matematikusok szerint az n dimenziós terek sem bonyolultak, mégis az embereknek elég nagy gondot feldolgozni, még csak a fogalmat is.
Vagy vegyük az autókat, van aki az utolsó csavarjáig tudja mi micsoda, milyen minőségű/teljesítményű, mire való, van aki meg csak beül azt eljut vele A-ból B-be, anélkül, hogy tudná valójában, hogy működik a gáz pedál, a sebváltó, a fék. Csak azt tudja mikor kell nyomni, mikor kell váltani ennyi (az átlag amerikai még ezt sem mert ott ugye divat az automata).
Na de én kiszálltam, mert ez ultra off, ha IT sznobot akarsz játszani, lelked rajta, de attól a világ még nem fog megváltozni. -
Fecow
aktív tag
válasz
attila9988 #87 üzenetére
Nyugalom, nyugalom!
Még egyszer mondom, én nem kifogásoltam semmit, csak moonman azon megállapítására reagáltam, hogy mit nem lehet a search provider-en érteni.
A szellemi fogyatékosozás meg érdekes, tippre most úgy a világ 70%-át csuklóból lefogyatékosoztad. Tudod, ha valamit a többség nem tud, akkor lehet nem a többséggel van a baj, hanem azzal, hogy te vársz el olyat amit a többség nem akar, ami a többséget nem érdekli. Gondolom te az élet minden területen marha jártas vagy, sőt mi több csak olyanokhoz szólsz hozzá amiben jártas vagy, nemdebár? -
Fecow
aktív tag
-
Fecow
aktív tag
Na csak kiderült, hogy hogy a Bing is elfogult, csak ő a Google találatok irányába. Ez meg is magyarázná, miért szerepelt a Bingnél is olyan rossz helyen a hotmail.
Egyébként meg a negatív morális visszhangot leszámítva, szerintem tök lényegtelen a dolog.
moonman: Én mint felhasználó, hogyan tudom biztosítani a Google első találatát a Bingnek? Tényleg érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest