- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
attila9988 #98 üzenetére
Te szándékosan kötöd az ebet a karóhoz? Láttad a videót amit linkeltem? innentől kezdve összes demagóg próbálkozásod értelmét veszti. Pöröghetsz rajta, kisarkíthatsz rá nevetséges analógiákat, de attól még a helyzet az lesz ami. Majd szólj ha lecsuktad és karanténba helyezted az összes szerinted IT laikust. Csak vigyázz nehogy valaki beelőzzön valami olyan témakörben amiben épp te vagy segg hülye.
-
Fecow
aktív tag
válasz
attila9988 #92 üzenetére
Na jó akkor csak úgy szemezgessünk, néhány kifejezést amikkel csak úgy böngészés közben szembetalálkozhat a felhasználó a teljesség igénye nélkül:
browser,webbrowser,websearch, searchengine, search provider, webpage, website, url, link, search term, search query, web search query, search key, web search key homepage, log in, password, phishing, malware, virus, pop up window, banner, secure connection, internet, url, webaddres, (url format) http://www.xyz.com, (email uri format) xy@xyz.com, addresbar, domain, history, browsing history, bookmarks, favorites, tabs, extensions, add-ins, plug-ins, IE, Internet Explorer, Mozzila, Firefox, Mozzila Firefox, Google, Chrome, Google Chrome, Yahoo, Microsoft, Windows, AOL,Igen jól látod néhány dolog többször szerepel szinonimaként, szándékosan. Na most akkor arra világíts rá, hogy akkor a csavar és a csavarhúzó példájában, ha a csavar a böngészés, akkor pl csak ebben a listában melyik a csavarhúzó?
Azt értsd meg, hogy a fogalmak attól függően is lehetnek bonyolultak, hogy érdekli-e az embert vagy sem, szán-e rá időt vagy sem. A matematikusok szerint az n dimenziós terek sem bonyolultak, mégis az embereknek elég nagy gondot feldolgozni, még csak a fogalmat is.
Vagy vegyük az autókat, van aki az utolsó csavarjáig tudja mi micsoda, milyen minőségű/teljesítményű, mire való, van aki meg csak beül azt eljut vele A-ból B-be, anélkül, hogy tudná valójában, hogy működik a gáz pedál, a sebváltó, a fék. Csak azt tudja mikor kell nyomni, mikor kell váltani ennyi (az átlag amerikai még ezt sem mert ott ugye divat az automata).
Na de én kiszálltam, mert ez ultra off, ha IT sznobot akarsz játszani, lelked rajta, de attól a világ még nem fog megváltozni. -
Fecow
aktív tag
válasz
attila9988 #87 üzenetére
Nyugalom, nyugalom!
Még egyszer mondom, én nem kifogásoltam semmit, csak moonman azon megállapítására reagáltam, hogy mit nem lehet a search provider-en érteni.
A szellemi fogyatékosozás meg érdekes, tippre most úgy a világ 70%-át csuklóból lefogyatékosoztad. Tudod, ha valamit a többség nem tud, akkor lehet nem a többséggel van a baj, hanem azzal, hogy te vársz el olyat amit a többség nem akar, ami a többséget nem érdekli. Gondolom te az élet minden területen marha jártas vagy, sőt mi több csak olyanokhoz szólsz hozzá amiben jártas vagy, nemdebár? -
Fecow
aktív tag
-
Fecow
aktív tag
Na csak kiderült, hogy hogy a Bing is elfogult, csak ő a Google találatok irányába. Ez meg is magyarázná, miért szerepelt a Bingnél is olyan rossz helyen a hotmail.
Egyébként meg a negatív morális visszhangot leszámítva, szerintem tök lényegtelen a dolog.
moonman: Én mint felhasználó, hogyan tudom biztosítani a Google első találatát a Bingnek? Tényleg érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest