Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
julius666 #119 üzenetére
de egyszerűen nem képes felfogni a valóságot, hogy az emberek többsége digitális analfabéta lényegében.
Én meg nem értek az autókhoz. Nincs is autóm. Ilyen olyan okokból nem is kaphatnék jogosítványt. Nem tudok megszerelni egy motort ha baj van vele. DE Tudom mi a kormány, tudom mi a sebességváltó, a gázpedál. Azt is tudom hol jelzi ki a meglévő üzemanyagot, és egyes márkákat is meg tudok különböztetni. Ha megerőltetném magam, bizonyára a motorháztető alatt is megtalálnék ezt azt. Pedig soha életemben nem vezettem, és valószínűleg nem is fogok, ergo egyáltalán nem vagyok szakember, mégis ismerek pár dolgot a témával kapcsolatban....
Ennél jobb példa talán nincs is. Az a ti bajotok, hogy túl fölényesek vagytok, és azt képzelitek, hogy az informatika alap szinten is valami elérhetetlenül bonyorult dolog, amit az átlagember képtelen felfogni... De ez nem így van. És ha valaki a "kereső" fogalmának megértéséhez is gyenge agykapacitással rendelkezik, az bizony szellemifogyatékos kategória.... Ráadásul még az orrába is dugják a választási lehetőségeket, amihez csak olvasni kell tudni.. Azt hiszem a 8 általános iskolai év alatt, ennek megtanulása az emberek többségének nem okozhat gondot. Itt most nem informatikáról van szó, csak arról, hogy egy vacak mezőbe be kell írni mit keresel.... hát mi ebbe olyan állatira bonyolult? Elég sok embert tanítottam már bizonyos programok használatára (amire éppen igény volt) és érdekes módon meg szokták érteni hogy hogyan is kell kezelni őket, az ehhez kapcsolódó fogalmakkal együtt. Nyilván nem megyek bele olyan mélységekig a témába ahogy az az adott embernek már szükségtelenül sok lenne, de elhihetitek hogy nem egy kereső mezőn szoktak fennakadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest