Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
1. Nem véletlenül raktam idézőjelbe, de azért üss.
2. Nem azt mondtam, hogy nem kedvez az MS-nek. Azt mondtam, hogy nem csak az MS-nek kedvez. Mellesleg te azt mondod, hogy a Google mögött nincsen marketingképezet? Végülis jogos, Google termékeket és szolgáltatásokat csak azok a roppant felkészült, a piacot és a konkurenciát behatóan ismerő emberek használnak, akik tudatos választást eszközölve horgonyoztak le a világ egyetlen olyan cégénél, akiknél kizárólag a minőség és az innováció számít, hiszen valójában a Máltai Szeretetszolgálat IT-divíziója.Ezen felül teljes nyugodtsággal mondom: bátran fanboyozz le és vádolj elfogultsággal, de tedd azt egyrészt annak teljes tudatában, hogy semmivel sem vagy különb, csak a zászló amit lobogtatsz, más színű, másrészt úgy, hogy én legalább ha valamit kritizálok és abban érintett az MS is, akkor nekik is osztom a lapot (ld. Marketplace-téma mobilon, stb.), nem próbálom megmagyarázni, hogy ez valójában miért is kurvajó nekem.
Néha olyan érzésem van, hogy a Google örökbefogadott jópárat az Apple rajongótábor keménymagjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Mazda topik
- Star Trek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest