- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Elsőre én is olyat csináltam, amit írtál
Bár én mindhárom színcsatornánál az LSB-t használtam az adat tárolására. Így sok adat elfért, és a kép sem lett vészesen rossz, de persze bármilyen kép módosítástól megsérült. (amivel az ilyesmit egészen könnyen megoldod, az az OpenCV)
Bármilyen adaton, ahol kis módosulás nem okoz gondot... tehát egy szövegfile mondjuk nem lesz jó, de kép, hang, videó igen.Nem követem már, de akkor ők voltak a piacvezetők: Digimarc
Szteganográfiára rákeresel, sokat találsz
Vagy mondjuk "Watermarking Using DS-CDMA".
-
Male
nagyúr
Nyugi, használnak nem láthatót... és ennél sokkal komolyabb, ellenállóbb megoldást, mint amit írsz
( még én is fejlesztettem ilyet, ami frekvencia térben működött, és túlél mondjuk egy átméretezést, elmosást, némi levágást, 75%-os JPG tömörítést... simán kiolvasható utána is az algoritmussal az elrejtett adat... az enyém 26 byteot tudott elrejteni így egy legalább 800x600-as képen, de ez bőven elég a célhoz ) -
Male
nagyúr
Attól, hogy eltünteted róla a vízjelet, ugyan úgy lopott lesz a kép... kb mintha lecseréli valaki a lopott autó rendszámát...
Amúgy mivel információ vesztéssel jár a vízjel elhelyezése, így nem lehet 100%-osan visszaállítani a vízjelezett képből.
A gugli megoldása gondolom abban új, hogy full automatikus... mert egyébként egy profi PS-es pár perc alatt eddig is el tudta ezeket tüntetni a képekről, és ezen nem fog segíteni a picit módosítgatunk rajta megoldás sem.
( Persze nem csak látható vízjelek vannak, láthatatlanok is elhelyezhetőek a képen, és így ugyan úgy lehet majd igazolni a tulajdonjogot. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest