- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A vízjel szepere ilyenkor inkább az, hogy a nem túl okos marketinges ne akarja licenszelés nélkül felhasználni, hanem látszódjon, hogy nem szabadon használható a kép. (megtörtént eset, hogy úgy kellett rászólni, mert elkezdte homályosítgatni a vízjelet. Gondolom a képkereső dobta ki és rá sem ellenőrzött a forrásra. Pedig a weblap címével volt tele a kép... nem a 30 dolcsi licensz volt a probléma, hanem a hozzáértés, amíg szájbarágósan, eredeti stock fotó bolt linkkel fel nem lett világosítva, addig nem értette, hogy mi a problémánk az álala készített eredménnyel. Azt hiszem komoly botrány lett volna, ha az eredeti elkent feliratos munkája kiment volna a marketingkampánnyal a netre és sokezer ember telefonjára
)
Egyébként pedig elég hatékonyan tudják detektálni különösebb varázslat nélkül is a képek felhasználását. Például egy album borítókép szereplése miatt a google play simán képes letiltani az új alkalmazás publikálását. Felismeri, hogy kinek az albumborítója szerepel rajta és ha szerepel a jogvédős listájukon, akkor automatikusan tiltja. (a konkrét esetben valsz butaság, mert jogosan használják)
-
Male
nagyúr
Elsőre én is olyat csináltam, amit írtál
Bár én mindhárom színcsatornánál az LSB-t használtam az adat tárolására. Így sok adat elfért, és a kép sem lett vészesen rossz, de persze bármilyen kép módosítástól megsérült. (amivel az ilyesmit egészen könnyen megoldod, az az OpenCV)
Bármilyen adaton, ahol kis módosulás nem okoz gondot... tehát egy szövegfile mondjuk nem lesz jó, de kép, hang, videó igen.Nem követem már, de akkor ők voltak a piacvezetők: Digimarc
Szteganográfiára rákeresel, sokat találsz
Vagy mondjuk "Watermarking Using DS-CDMA".
-
derive
senior tag
Ezt keresed: Steganography
De vizjelezeshez nem adattarolas a cel, hanem hogy legalabb egy kezdo PSes szintjere emeljek a felhasznalasi kuszobot.
-
Male
nagyúr
Nyugi, használnak nem láthatót... és ennél sokkal komolyabb, ellenállóbb megoldást, mint amit írsz
( még én is fejlesztettem ilyet, ami frekvencia térben működött, és túlél mondjuk egy átméretezést, elmosást, némi levágást, 75%-os JPG tömörítést... simán kiolvasható utána is az algoritmussal az elrejtett adat... az enyém 26 byteot tudott elrejteni így egy legalább 800x600-as képen, de ez bőven elég a célhoz )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest