- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A vízjel szepere ilyenkor inkább az, hogy a nem túl okos marketinges ne akarja licenszelés nélkül felhasználni, hanem látszódjon, hogy nem szabadon használható a kép. (megtörtént eset, hogy úgy kellett rászólni, mert elkezdte homályosítgatni a vízjelet. Gondolom a képkereső dobta ki és rá sem ellenőrzött a forrásra. Pedig a weblap címével volt tele a kép... nem a 30 dolcsi licensz volt a probléma, hanem a hozzáértés, amíg szájbarágósan, eredeti stock fotó bolt linkkel fel nem lett világosítva, addig nem értette, hogy mi a problémánk az álala készített eredménnyel. Azt hiszem komoly botrány lett volna, ha az eredeti elkent feliratos munkája kiment volna a marketingkampánnyal a netre és sokezer ember telefonjára
)
Egyébként pedig elég hatékonyan tudják detektálni különösebb varázslat nélkül is a képek felhasználását. Például egy album borítókép szereplése miatt a google play simán képes letiltani az új alkalmazás publikálását. Felismeri, hogy kinek az albumborítója szerepel rajta és ha szerepel a jogvédős listájukon, akkor automatikusan tiltja. (a konkrét esetben valsz butaság, mert jogosan használják)
-
Male
nagyúr
Elsőre én is olyat csináltam, amit írtál
Bár én mindhárom színcsatornánál az LSB-t használtam az adat tárolására. Így sok adat elfért, és a kép sem lett vészesen rossz, de persze bármilyen kép módosítástól megsérült. (amivel az ilyesmit egészen könnyen megoldod, az az OpenCV)
Bármilyen adaton, ahol kis módosulás nem okoz gondot... tehát egy szövegfile mondjuk nem lesz jó, de kép, hang, videó igen.Nem követem már, de akkor ők voltak a piacvezetők: Digimarc
Szteganográfiára rákeresel, sokat találsz
Vagy mondjuk "Watermarking Using DS-CDMA".
-
derive
senior tag
Ezt keresed: Steganography
De vizjelezeshez nem adattarolas a cel, hanem hogy legalabb egy kezdo PSes szintjere emeljek a felhasznalasi kuszobot.
-
Male
nagyúr
Nyugi, használnak nem láthatót... és ennél sokkal komolyabb, ellenállóbb megoldást, mint amit írsz
( még én is fejlesztettem ilyet, ami frekvencia térben működött, és túlél mondjuk egy átméretezést, elmosást, némi levágást, 75%-os JPG tömörítést... simán kiolvasható utána is az algoritmussal az elrejtett adat... az enyém 26 byteot tudott elrejteni így egy legalább 800x600-as képen, de ez bőven elég a célhoz )
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő