- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"így a 22 nm-es úgynevezett full-node kifejezetten az AMD processzorainak az igényeihez készül, míg a 20 nm-es half-node magas teljesítményű, vagy alacsony fogyasztású lapkákra optimalizált változatban lesz elérhető."
Ez a megfogalmazás szerintem picit zavaros, tekintve a "míg"-et, hiszen mind a 22 nm, mind a 20 nm elérhető lesz SHP-ben, HP-ben és SLP-ben is.
-
Giot
addikt
Meddig tervezik levinni a csíkszélességet 12nm-ig?? Arra leszek kíváncsi hogy meg tudják e valósítani mielőtt kiöregszem a PC-és világból ,azért ehhez van még egy pár év.
-
Cathulhu
addikt
UMC? Regen o volt a TSMC mellett a masik nagy nev. Ennyire kiszorult volna mar?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Angel1981
veterán
No lám-lám, mégis lesz 20 nm-es node, ahogy feltételeztem!
(Kb. 3 hónapja Abu leszólt, hogy csak 22nm lesz mint next gen, azt kész!) -
hfrankee
senior tag
Az Intel a legtutibb,mindent megold házon belül.Nincs aki miatt problémái lehetnének.
-
törölt tag
válasz Depression #4 üzenetére
elkeverdetem, GF-re gondoltam. Mea culpa, mea maxima culpa
-
atti_2010
nagyúr
válasz Depression #4 üzenetére
Arra gondol hogyha hamarabb megy mint az AMD majd neki fognak többet gyártani vagy csak neki,de ez nem így működik, attól még az AMD is igénybe veheti a 20nm technológiát, annál is inkább mert ők se hagyták ott a TSMC-t mikor tökölődtek a 40nm-en, igaz nem is tehették volna.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
törölt tag
NV helyében már rég kopogtatnák a TSMC-nél gyártásért.
-
^Clown
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy melyik a jobb "taktika", és mi fog kisülni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest