- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Látom rosszúl értelmezted, amit írtam! Mivel van mobilnetem itthon egyértelműen a teljesértékű navigációt használom, ahogy te is írtad, eddíg világos?! Viszont, ha korlátozott netem lenne, akkor jönne képbe a google másik lehetősége, a letölthető részletekkel navigálás, itt 12 km átmérőjű (6 km sugarú) köröket lehet letölteni, ebből ha jól tudom 10-12 darabot, amivel, mint korábban írtam, akár a Pápa-Budapest vonalat le lehet fedni. Most jön az általad leírt probléma falssága. Bárhova akarsz eljutni, szerintem, egy minimális térképismerettel rendelkezel, így egy, általad írt helyzetben, nincs szükséged az egész útra kiterjedő navigálásra, olyan hely nincs, még külhonban sem, ahol 140 km-t kellene folyamatosan navira bízva magadat vezetni. A másik, ha valahova indulok és az számomra ismeretlen hely, akkor a minimális elvárás, hogy legalább egyszer megnézem az útvonalat térképen, nem hiszem, hogy alap dolgoknál már a navigációra kell hagyatkozni, általában, ha Németországba szeretnél menni, tudnod kellene, hogy nem Románia felé indulsz. Persze lehet olyan hely, még a környező falvakban is, ahol még nem jártam, de erre a 12 km-s térképrészlet bőven elég, mivel egy falu nem nagyobb kb2-3 km-nél átmérőben.
Az utólag szerkesztett dologra reagálva. Ha ismert helyen jársz, úgysem hagyatkozol a navira, bármit jelez, mert az adott helyzetet rutinból megoldod, ha ismeretlen helyen jársz, pl külföldön, akkor eleve nincs neted, tehát nem tudsz navit használni, androidra írom, tehát itt a rádióra kell hagyatkozni, ha van útinfó lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő