- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #27 üzenetére
Nem fém te, fa.
-
-
-
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
Informatikus-oktatástechnikus/
hálózati és webtechnológus/rádiós műsorvezető/másodgépésznyomdában/szakoktató B kategóriában.Az aktívak aláhúzva
Tanítottam informatikát is, de nem az én terepem volt, időhiány miatt is. Most pedig logisztikai technikust végzem, ha időm is úgy engedi.
OrdasnagyOFF off
többit privátban
-
-
janeszgol
félisten
Én is tanár szerettem volna lenni, de nem tartottam magam elég okosnak hozzá.
(Persze általános iskolába elég, de nem ott szerettem volna tanítani. Amit már bánok, mert komálom a gyerekeket. Illetve a helyette választott két szakmámban sem vagyok sikeres. Pontosabban fogalmazva affinitásom van hozzájuk, de elmaradtak az eddigi sikerek.) -
-
-
janeszgol
félisten
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
A Redmi 9T hardveresen lényegesen gyengébb. A Poco pedig szoftveresen az.
-
Remélem nem olyan árban nyit mint a Motorola , mert akkor iszonyatosan nem éri meg.
Akkor inkább egy Poco M3 Pro-t vagy Redmi 9T, bár az utóbbi sajnos nem rendelkezik 5G modemmel. -
DS39
nagyúr
Zseniális ötlet volt olyan típus nevet választani, mint a Motorola.
A telefon még lehet jó, de ennél olcsóbban kell adják.
-
-
janeszgol
félisten
A hd felbontas ok, az izles kerdese. Az SoC eleg jo. Ha ez rossz, akkor 690-tol a 750-ig bezarolag az sd is rossz.
A ram 4 GB, az a minimum ma.
Kamera: itt lehetnek gondok, meglatjuk. Az X10 nem nyugozott le, de az X20 jo.Jelenleg a Gakaxy A22 5G a leggyengebb kameraban 120k alatt. Regen nem lattam annyira pocsek felveteleket, mint amit az csinal. Azt a szintet remelem megugorja!
-
-
pusszycat
nagyúr
Már ránézésre azok.
-
-
janeszgol
félisten
En az OZO miatt az X20-at neztem ki jovore, de ez is jo vetel lehet ennyiert. Az X10 draga viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola is ugyanígy hívja a saját modelljét, de ez persze csak véletlen egybeesés lehet. Újabb adag Snapdragon 480 chip érkezhet a HMD-hez.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest