Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Képzeld el, az Opera már nem egyszer szólt, amikor egy-egy hibásan megírt scriptes oldalba futottam."
nem hibáról van szó, hanem belassulásról. hibánál minden értelmes böngésző szól. tudom, a csodaOpera nem lassul be."Te meg fikázod a Firefoxot, sőt még a FF usereket is általánosítod, mint hülye tudatlan barmok, akik mé' nem használnak IE-t. Tudod, stílus a "stílus" ellen."
kérdezz meg 100-at, 10-ből 9 azt fogja mondani, hogy "merazieszar"."Szabványkövetésben az IE van a leghátul."
namégegyszer: a html5 nem szabvány."Azon kívül valóban nem, hogy mindre van szabványos, nyílt és kevésbé erőforrászabáló alternatíva."
meséld már el kérlek nekem, hogy Silverlight-ra például milyen nyílt, szabványos(!!) és kevésbé erőforrászabáló alternatíva létezik?"Silerlight (kis L-lel) mióta erőforrászabáló?
A JavaScripttől jobban."
jesszusúristen!szerintem most hagyjuk ezt a témát.
"QuickTime, WMV normális tömörítéssel mióta erőforrászabáló?
Ogg Vorbis-tól és x264-től jobban."
kár, hogy a WMV HD sokkal kevesebb erőforrással beéri, mint az überszuper H.264. az ogg meg biztos jó, csak senki nem használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Hegesztés topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest