Hirdetés
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszonyat drágát, nem is én vagyok a célcsoport, de piszok mód tetszik!

Jól felszerelt, tartós, és tök badass külseje van.
-
Lewzke
őstag
csak én képzeltem el milyen egy ilyennel beballagni egyetemi előadásra vagy melóhelyre?

-
allinterez
csendes tag
Ez pont az a fajta cucc amit csak egyszer vesz meg az ember és utána élete végéig kitart
3 év szokásos Dell gar.... Minek?

-
Gusztáv
addikt
válasz
Retekegér
üzenetére
Hogy működjön gumírozott munkáskesztyűbe is, ha meg piszkos/olajos a kezed, akkor fogsz egy műanyag golyóstollat, stylist, valamit és azzal nyomkodod. Nálunk E6430 ATG-k vannak, ami átmenet a normál Latitude és e között. A kijelző a nyomkodást egész jól érzékeli, de pl elektronikus aláíráskor más kijön a gyengesége, elég nagy az érzékelés késleltetése, és elég "darabosan" digitalizál.
-
deja vu
addikt
Nekem csak az a furcsa, hogy a nagyobbik modell sem kérhető 1600x900-as panellel. Mondjuk az is lehet, hogy nem készült ilyen kijelző nagyobb felbontással. Attól függetlenül ezeknek a speciális szoftvereknek lehet, hogy jól jött volna, meg ez az a kategória ami nem frissül évente, két év múlva már lehetnek korlátai, bár ki tudja. Én nem értek hozzá, de jó cucc lehet.

-
SmOg
csendes tag
A 12"-os drágább lesz mint a 14-es?
-
Kronos3000
senior tag
Ez brutális lett,háborús sci-fi filmek jutnak eszembe róla...

-
oraihunter
aktív tag
Ahogy elnézem a masszívságuk, nem lenne jó ha akár az egyik is a fejemre esne. Talán a kijelző bennem sem törne el, de minimum a tekintetem bepárásodna.

-
abacsx
tag
Még jó, hogy lehet kapni. Azonnal veszek én is. Vajon kinek éri meg? Egyszerűbb lenne, ha pl cserélhető lenne a bele, a kaszni egy örök darab ugyanis.
-
kokyt
senior tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Ha minden igaz, akkor új technológia, mégpedig ez: [FlatFrog Zero Air Gap]
-
xmaas
őstag
Durva gepek latszik hogy van anyag bennuk rendesen ,de sajnos az arat is jol megkerik
-
Retekegér
MODERÁTOR
És az miért előny?

Amúgy azért is érdekel, mert ugye elvileg Gorilla Glass is van rajta, és a rezisztív technológia egyik sajátja, hogy az érintést érzékelő fólia alatt van egy légréteg. Namármost a Gorilla Glass ennyire hajlékony, hogy a nyomáspont tökéletesen érzékelhető üveg+fólia alatt, vagy ez egy teljesen másfajta rezisztív technológia lenne?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Miért rezisztív a kijelző? Jobban kezelhető, ha netán piszkos lesz?
-
GeryFlash
veterán
Ez ilyen katonai célokra való cuccos?
-
bteebi
veterán
Nem dizájnbajnokok - persze nem is ez a lényegük -, de amúgy nagyon rendben vannak. Még az áruk se annyira vészes. Terepfestésű változata nem lesz?

-
nbg
senior tag
A cikk cimen sokat gondolkodtatok, mi?

-
r0ach
tag
A következő Bourne/James Bond filmben remélem találkozunk valamelyikkel

-
babkukta
senior tag
ezek aztán az aktatáskák!!!!

-
mindjárt kettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Battlefield 6
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)