- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszonyat drágát, nem is én vagyok a célcsoport, de piszok mód tetszik!
Jól felszerelt, tartós, és tök badass külseje van. -
Lewzke
őstag
csak én képzeltem el milyen egy ilyennel beballagni egyetemi előadásra vagy melóhelyre?
-
allinterez
csendes tag
Ez pont az a fajta cucc amit csak egyszer vesz meg az ember és utána élete végéig kitart
3 év szokásos Dell gar.... Minek?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Retekegér #11 üzenetére
Hogy működjön gumírozott munkáskesztyűbe is, ha meg piszkos/olajos a kezed, akkor fogsz egy műanyag golyóstollat, stylist, valamit és azzal nyomkodod. Nálunk E6430 ATG-k vannak, ami átmenet a normál Latitude és e között. A kijelző a nyomkodást egész jól érzékeli, de pl elektronikus aláíráskor más kijön a gyengesége, elég nagy az érzékelés késleltetése, és elég "darabosan" digitalizál.
-
deja vu
addikt
Nekem csak az a furcsa, hogy a nagyobbik modell sem kérhető 1600x900-as panellel. Mondjuk az is lehet, hogy nem készült ilyen kijelző nagyobb felbontással. Attól függetlenül ezeknek a speciális szoftvereknek lehet, hogy jól jött volna, meg ez az a kategória ami nem frissül évente, két év múlva már lehetnek korlátai, bár ki tudja. Én nem értek hozzá, de jó cucc lehet.
-
SmOg
csendes tag
A 12"-os drágább lesz mint a 14-es?
-
Kronos3000
senior tag
Ez brutális lett,háborús sci-fi filmek jutnak eszembe róla...
-
oraihunter
aktív tag
Ahogy elnézem a masszívságuk, nem lenne jó ha akár az egyik is a fejemre esne. Talán a kijelző bennem sem törne el, de minimum a tekintetem bepárásodna.
-
abacsx
tag
Még jó, hogy lehet kapni. Azonnal veszek én is. Vajon kinek éri meg? Egyszerűbb lenne, ha pl cserélhető lenne a bele, a kaszni egy örök darab ugyanis.
-
kokyt
senior tag
válasz
Retekegér #14 üzenetére
Ha minden igaz, akkor új technológia, mégpedig ez: [FlatFrog Zero Air Gap]
-
xmaas
őstag
Durva gepek latszik hogy van anyag bennuk rendesen ,de sajnos az arat is jol megkerik
-
Retekegér
MODERÁTOR
És az miért előny?
Amúgy azért is érdekel, mert ugye elvileg Gorilla Glass is van rajta, és a rezisztív technológia egyik sajátja, hogy az érintést érzékelő fólia alatt van egy légréteg. Namármost a Gorilla Glass ennyire hajlékony, hogy a nyomáspont tökéletesen érzékelhető üveg+fólia alatt, vagy ez egy teljesen másfajta rezisztív technológia lenne?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Miért rezisztív a kijelző? Jobban kezelhető, ha netán piszkos lesz?
-
GeryFlash
veterán
Ez ilyen katonai célokra való cuccos?
-
bteebi
veterán
Nem dizájnbajnokok - persze nem is ez a lényegük -, de amúgy nagyon rendben vannak. Még az áruk se annyira vészes. Terepfestésű változata nem lesz?
-
nbg
senior tag
A cikk cimen sokat gondolkodtatok, mi?
-
r0ach
tag
A következő Bourne/James Bond filmben remélem találkozunk valamelyikkel
-
babkukta
senior tag
ezek aztán az aktatáskák!!!!
-
mindjárt kettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest