Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
- 

iszonyat drágát, nem is én vagyok a célcsoport, de piszok mód tetszik!  
 Jól felszerelt, tartós, és tök badass külseje van. 
- 

Lewzke őstag csak én képzeltem el milyen egy ilyennel beballagni egyetemi előadásra vagy melóhelyre?  
- 

allinterez csendes tag Ez pont az a fajta cucc amit csak egyszer vesz meg az ember és utána élete végéig kitart  3 év szokásos Dell gar.... Minek? 3 év szokásos Dell gar.... Minek?     
- 

Gusztáv addikt válasz  Retekegér

üzenetére Retekegér

üzenetéreHogy működjön gumírozott munkáskesztyűbe is, ha meg piszkos/olajos a kezed, akkor fogsz egy műanyag golyóstollat, stylist, valamit és azzal nyomkodod. Nálunk E6430 ATG-k vannak, ami átmenet a normál Latitude és e között. A kijelző a nyomkodást egész jól érzékeli, de pl elektronikus aláíráskor más kijön a gyengesége, elég nagy az érzékelés késleltetése, és elég "darabosan" digitalizál. 
- 

deja vu addikt Nekem csak az a furcsa, hogy a nagyobbik modell sem kérhető 1600x900-as panellel. Mondjuk az is lehet, hogy nem készült ilyen kijelző nagyobb felbontással. Attól függetlenül ezeknek a speciális szoftvereknek lehet, hogy jól jött volna, meg ez az a kategória ami nem frissül évente, két év múlva már lehetnek korlátai, bár ki tudja. Én nem értek hozzá, de jó cucc lehet.  
- 

SmOg csendes tag A 12"-os drágább lesz mint a 14-es? 
- 

Kronos3000 senior tag Ez brutális lett,háborús sci-fi filmek jutnak eszembe róla...  
- 

oraihunter aktív tag Ahogy elnézem a masszívságuk, nem lenne jó ha akár az egyik is a fejemre esne. Talán a kijelző bennem sem törne el, de minimum a tekintetem bepárásodna.  
- 

abacsx tag Még jó, hogy lehet kapni. Azonnal veszek én is. Vajon kinek éri meg? Egyszerűbb lenne, ha pl cserélhető lenne a bele, a kaszni egy örök darab ugyanis. 
- 

kokyt senior tag válasz  Retekegér

üzenetére Retekegér

üzenetéreHa minden igaz, akkor új technológia, mégpedig ez: [FlatFrog Zero Air Gap] 
- 

xmaas őstag Durva gepek latszik hogy van anyag bennuk rendesen ,de sajnos az arat is jol megkerik 
- 

Retekegér MODERÁTOR És az miért előny?  Amúgy azért is érdekel, mert ugye elvileg Gorilla Glass is van rajta, és a rezisztív technológia egyik sajátja, hogy az érintést érzékelő fólia alatt van egy légréteg. Namármost a Gorilla Glass ennyire hajlékony, hogy a nyomáspont tökéletesen érzékelhető üveg+fólia alatt, vagy ez egy teljesen másfajta rezisztív technológia lenne? 
- 

Retekegér MODERÁTOR Miért rezisztív a kijelző? Jobban kezelhető, ha netán piszkos lesz? 
- 

GeryFlash veterán Ez ilyen katonai célokra való cuccos? 
- 

bteebi veterán Nem dizájnbajnokok - persze nem is ez a lényegük -, de amúgy nagyon rendben vannak. Még az áruk se annyira vészes. Terepfestésű változata nem lesz?  
- 

nbg senior tag A cikk cimen sokat gondolkodtatok, mi?  
- 

r0ach tag A következő Bourne/James Bond filmben remélem találkozunk valamelyikkel  
- 

babkukta senior tag ezek aztán az aktatáskák!!!!  
- 

mindjárt kettőt! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Battlefield 6
- Star Trek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)