Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz
konigjanos #113 üzenetére
Kicsit késtél xdxd
-
konigjanos
senior tag
Hát, erre csak ennyit tudok mondani: döntöttem
-
OutsideR
aktív tag
Azon belül: itt az eredményhirdetés
Én pl azt nyertem hogy nagyjából megtanultam nyomtatott áramkört tervezni, készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
Na de ki nyert?
-
feco72
Modder
-
Fr0z3n
őstag
Jöhetne már az eredmény e-mailen
Csak nem most állnak neki egyesével nézegetni, hogy akkor mizu
-
Fr0z3n
őstag
Ma éjfélig lehet szavazni! Utána kiderül, hogy nyert Ramses
-
mark!
őstag
Az úgyis jól nézett vna ki
-
hommeros
őstag
Ment a szavazat. Én már úgy csináltam volna a kesztyűs verziót, hogy a kesztyűt fel is lehessen venni, és az újak végén legyen a két gomb
-
mark!
őstag
Váá sorry nem Csabié hanem fecóé :S
-
mark!
őstag
Csabié lett a legszebb szerintem habár frozen is tervben volt.
-
-
Ramses07
Modder
Na, akkor én is lecsekkolnám!
Sajnálom, hogy nem kerültél be. így utólag nem lehet berakni?
annyit hadd kérdezzek ( nem tolakodásból ), hogy néhányotok miért csinált ennyi bejegyzést, úgy értem miért nem egy bejegyzésbe írtátok?
Amúgy megnézném az eget készen! Nincs róla kép?[ Szerkesztve ]
-
stewe2
aktív tag
Hatalmas gratula minden résztvevőnek, van meló rendesen ezekben az egerekben. Mivel már nem vagyok versenyben, nyugodtan szavazhatok
, de nagyon nehéz döntenem. Fr0z3en kérdezte miért csúsztam meg, neki írtam privátban. Amúgy az egér "szinte" kész lett a határidőre, de egyrészt totál ki akarom maxolni, hogy minden ötlet benne legyen, másrészt a dokumentálás is vitte az időt, hiszen egy nagyon részletes blogot szerkesztek mellé. Várom is az észrevételeket. Rudi már látta a dögöt, és szerinte is kár lett volna elkapkodni. Remélem már nem kell sokat várnotok.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Grat a munkákhoz, még át kell gondolnom a döntést
By.: Johnny
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
EnergyCoke #60 üzenetére
Én azt hittem leesek a székről, amikor megláttam, hogy az egeret beledobta egy kesztyűbe, bevarrta és ezzel nevezett. Még most is alig bírom visszatartani a röhögést.
Szerintem jövőre én is indulok a télapó zsákjával.
Egyébként csak 3 olyan mod van, ami nekem tetszik, de őszintén szólva egyiket sem használnám szívesebben, mint az eredeti, módosítatlan egeret. Ennek ellenére azért pofásak és látszik, hogy rengeteg munkát ölt bele a készítőjük. Egyiküknek megy is a pont nemsokára.[ Szerkesztve ]
-
XharX
aktív tag
válasz
orion1025 #64 üzenetére
Hobbi, versenyek stb. neked felesleges, neki nem az(hidd el lehetne találni olyat a te életedben is ami másnak felesleges). Illik ezt tiszteletben tartani. Az meg, hogy egy-egy egér hogy néz ki teljesen szubjektív, neked nem tetszik, másnak igen. Valaki xy egerére szavazott, én Csabi112 példányára. nem vagyunk egyformák.
-
orion1025
őstag
-
Fr0z3n
őstag
Üdv újra itt
nem csak szerinted. De mivel fából van, nem egy leányálom a vezetékezés. Én arra gondoltam, hogy saját kézről venni egy mintát olyan pózban, mint amikor az egeret fogod. Aztán epoxyval és üvegszállal szigorúan a belsőfeléről megcsinálni a végleges verziót. Így a saját kezednél valamivel kisebb mintát kapsz, viszont jól visszaadja a kezed formáját. Ezután a körmök helyére mehettek volna a mikrokapcsolók. A végén csak szépen kicsiszolni a részleteket. Majd festeni kell, ami elég nehéz, mert az üvegszál 1-1be képes lelökni magáról a festéket. Bocsi, kicsit hosszú lett
-
rudi
nagyúr
Ilyennel indulva nagyon durva dolgokat lehetne megcsinálni - szerintem
-
Fr0z3n
őstag
válasz
EnergyCoke #60 üzenetére
Ezt a kezes/kesztyűs témát az előzőn is bepróbálták és ezt a legnehezebb jól megcsinálni. Az eredeti ötlet jó, sejtem, hogy fejben hogyan akarta megcsinálni. Én speciel máshogy kezdenék hozzá a kezes témának, de nem vagyunk egyformák. Ami nekem eszembe jutott, neki lehet, hogy soha. Ettől változatosak a módosítások.
-
EnergyCoke
tag
Szerintem Fkenny egy kicsit le lett húzva a cikkben ezért én rá szavazok
-
orion1025
őstag
Ramses07 a befutó, azt hiszem egyértelmű.
Alapból sem szép ez az egér, de a többi modding csak lehúzza még jobban ezt a típust.
-
MZperX75
addikt
Az utolsó,mindent visz! King lett nagyon.
(Ramses07) pedig ritkán dicsérek
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fú mindegyik nagyon király, de nekem Ramses-é jön be legjobban. Brutááál.
-
Látszik mindegyiknél a befektetett munka, tetszik mindegyik, viszont én a szavazatom leadásánál figyelembe vettem azt is, mennyire tűnik használhatónak, kényelmesnek.
Persze így, csak kép alapján nehéz ezt eldönteni. -
eloisa
csendes tag
nagyon jók lettek, elsőre én sem tudtam választani, de végigolvasva az átalakítási folyamatokat már nagyon biztos vagyok az egyikben
-
marquuard
veterán
Gyönyörűek, le a kalappal a modderek előtt.
-
csabi112
Modder
Köszönjük Rudinak a részletes cikket!
Jók lettek a fotók is.
A többi nevező munkája sajnálom, hogy nem készült el időre, pedig azok is jól indultak, jó elképzelések voltak.
Remélem a jövőben is lesz ilyen modding-verseny, akár más hardverekkel is.
Gratulálok a társaimnak a színvonalas felhozatalért, és köszönjük az elimerő hozzászólásokat a közönség részéről.
Jó szavazást! -
Fr0z3n
őstag
Ahogy elnézem, borítékolható ki fog nyerni. Igaz Ramses?
-
Prevent
aktív tag
Az 5.-ért ha kikerül apróra megveszem. 8.000 Ft-tal tudnám támogatni a készítőt!
-
A.tessz
senior tag
Ramses07 egere oda...sz , nagyon komolyan néz ki elismerésem.
-
kiszi07
senior tag
Grat srácok
-
jerry311
nagyúr
2 év...
Végül is, másoknak sem sikerült 2 év alatt sokkal nagyobb fejlesztéseket végrehajtani, pedig még a kétharmadjuk is megvolt hozzá.#34 eszterencs
Van nyeremény?
Csak a képeket néztem meg, kicsit beleolvastam az infókba.
Mondjuk mindegy, mert nem a nyereményért fogok szavazni, ha egyáltalán eljutok odáig...#43 OutsideR
Ha jól látom nem (MODERÁTOR) "tábla" díszeleg a neved alatt.[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
válasz
eszterencs #32 üzenetére
Egyet értek!
-
jones965
Modder
Én személyesen is megnéztem és a DCMM-en kintlévő gépemre is rádugtam az egereket.
Mindegyikben van egyediség, viszont ami közös, az a precizitás és aprólékosság.
Én gratulálok a résztvevőknek, és csak azért nem voksolok, mert mindegyik megérne egy szavazatot de csak egyre lehet. -
Kékes525
félisten
Nagyon jók, gratula!
-
Ormányos kékségem is szavazott, UP!
-
-
Fr0z3n
őstag
válasz
eszterencs #32 üzenetére
Pont ezért kérdeztem. De akkor így tiszta. Pedig nagyon tetszik a Devastator bill. Moddolva jó lenne az egér mellett
Más: Többiek nevében is, köszönjük a dicsérő szavakat
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
elismeresem a ph!ajtasoknak
, es remelem kint is dijazni fogjak oket....szavazat ment termeszetesen.
oxox -
Menslee
tag
Vérprofi az összes! Minden elismerésem a moddereknek
-
XharX
aktív tag
Nagyon jók lettek, grat
Nem hittem volna, de tényleg nehéz első helyezettet állítanom magamban
-
OutsideR
aktív tag
Érdekes hogy az akkori fórum képén is Ramses egere volt
-
jerry311
nagyúr
Csak én nem értem ezt a szavazást miért emailben kell...
Nem lett volna ésszerűbb a PH! csodálatos nyereményjáték motorját alkalmazni? Bár biztos vagyok benne van itt szavazómotor is csak nem emlékszem rá... -
OutsideR
aktív tag
Hopp... ezt meg ide akartam nem oda
-
Szatyor95
senior tag
A fene vigye el, túl jók, nem könnyű dönteni.
-
TROG AIR
aktív tag
Könnyen döntöttem,de gratula mindegyikhez.
-
Fenton
tag
Leadtam én is a voksomat.
Piszok nehéz volt dönteni.
Gratula srácok mindegyik igazán érdekesre sikeredett. -
Fr0z3n
őstag
Aki nem tud dönteni, szavazzon rám
-
davidsone
addikt
Egyszerűen nem tudok dönteni mindegyik ott van
A kesztyűs nagyon beteg
-
törölt tag
Nehéz döntés volt
-
Lomha 8V
addikt
Abszolút kiváló művek születtek! Minden tiszteletem a moddereké!
-
opr
nagyúr
Hát, nehéz volt dönteni nagyon, a top3 nálam egyértelműen
OutsiderR, Fr0z3n, Ramses07, abszolút fej-fej mellett.Végül OutsiderR-re szavaztam, mert bár az lett kívülről a legkevésbé látványos, hihetetlen, mit sikerült megoldania a belével.
Nagyon sajnálom, hogy csak egyre lehet szavazni, a másik két egér minimum egy műalkotás!Nagy grat srácok, mindegyik munka zseniális lett, üvölt róluk, hogy szívvel-lélekkel dolgoztatok!
-
halkow
őstag
Nagyon egyedi mind és valóban nehéz dönteni, a használhatóságot is figyelembe véve küldtem el szavazatomat
-
Jók lettek, Ramses-féle nagyon odab**, egy kis űrhajó tényleg.
-
Többre is szeretnék szavazni! Szerintem ezt legközelebb úgy kéne megoldani, hogy nem egy lehetőségre szavazással, hanem mondjuk egy rangsort kéne beküldeni és az első 3-5 kapna pontszámokat, kb. mint a Forma 1-ben.
-
ALBY
senior tag
Elismerésem!
-
F e Z o
veterán
Minden elismerésem a moddereknek, szép munkát végeztetek. Szavazáskor nehéz volt döntenem...
-
Bjørgersson
félisten
Szép, igényes munkák, bár nekem egyik sem tetszik.
-
guftabi96
addikt
Milyen kár, hogy nem lehet 2-re szavazni.
Nem tudok dönteni -
Petyyyyy
addikt
Most hugyozzam le a bal bokámat, vagy ráérek még?
Ez volt az első benyomásom. Volt már néhány egormodding verseny, de szerintem ez sikerült eddig a legsokszínűbbre és talán a legjobbra is. Remek modok születtek, nehéz volt választani. -
xuldar
addikt
Kettő között vacilláltam, de végül sikerült dönteni és leadtam a szavazatomat. A készítőknek gratulálok, mindegyiken látszik, hogy sok munka volt velük. Jól is sikerültek.
-
lorcsi
veterán
nem könnyű dönteni..egyik szebb és különlegesebb mint a másik
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elkészültek a hazai modderek által átalakított Devastator egerek, tessék szavazni a legszebbre!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Ukrajnai háború
- Egy óra, két rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...