Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OutsideR

    aktív tag

    Annyi jó egér készült, nem is tudom kiére szavazzak, nyilván nem a sajátomra.
    Majdnem mindben van valami ami megfog.

    Csabi112 egere azzal a karbon házzal nagyon jól mutat ahogy fény éri mindig más a minta, plusz az a világító plexi talp meg a logó... bejövős

    Feco72: Tetszik az elképzelés meg a színvilág, csak a részletek kicsit elnagyoltak, pl a szegecsek nem szimmetrikusak, a burkolat itt-ott rövidebb a kelleténél.

    Fkenny: Az ötlet érdekes, de sajnos ez a kesztyűs téma nem jön be annyira. Látszik hogy van benne munka, de így képről nem tűnik túl ergonomikusnak.

    Fr0z3n egerének a festése nagyon tetszik, az a leveles kopottas stílus bejön, bár az a vezeték elég vastagnak tűnik ami kicsit ront az összképen.

    Grisák: Ez a tankos dizájn nagyon a kis ráépített fülekkel, ajtóval, rácsokkal és az egyéb részletek mint pl hegesztési varratok nagyon jól sikerültek, tetszik nagyon

    Outsider: Ja ez én vagyok. Nembaj, önkritika. A festés egész jó, de a gombok elejénél kissé maszatos, az oldalsó gombok nyomáspontja nem az igazi mintha nem egyforma kapcsolók lennének benne (nem is, mert az egyiket véletlen kilapítottam) az usb csatlakozó nem mindig ismeri fel a csatlakoztatott eszközt, a görgő világításkapcsolója nem működik (a végén már nem fért bele az időbe) az oldalsó gombok váltókapcsolója sem (nem jöttem rá miért, Bari sem, pedig órákat skypeoltunk miatta) vannak hibái, rengeteg kompromisszumot kötöttem hogy elkészüljön.

    Ramses: Nagyon közel áll hozzám ez a sci-fis űrhajós stílus, aprólékos részletek, van benne fantázia. a festés pedig még jobban kihozza a részleteket.

    Összességében szép munkák készültek még ha nem is mind az én világom, hogy kire szavazok még nem tudom, nem tudok dönteni Csabi112, Fr0z3n, Grisák és Ramses egere között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák