Hirdetés

Cooler Master Egérmodding verseny és szavazás

Szavazás

Az épp most hétvégén zajlott kölni DCMM révén, amiről blogunkban tudósítottunk, egész hétvégén a modding volt a téma oldalunkon, ennek ellenére ma is ezzel a témával folytatjuk. Augusztus elején ugyanis lezárult a Cooler Masterrel közös egérmodding versenyünk, melynek témája a CM Storm Devastator egér átalakítása volt.

Az első fordulóban a lelkes modderektől először csak hozzávetőleges látványtervet kértünk, hogy milyen átalakításokat valósítanának meg. A beérkező remek ötletek közül tizenkettőt választottunk be a második fordulóba, melyben a tényleges munka zajlott. Félidőben megnéztük, hogyan alakulnak az egyes modok; volt, aki már akkor sokat haladt, mások még csak a kezdeti lépéseket tették meg. Az augusztus 3-i határidőre sajnos csak hét egér készült el, de egy későbbi időpontban, versenyen kívül majd megmutatjuk azokat az alkotásokat is, amelyek kicsúsztak a határidőből. Az elkészült egerek rögtön kiutaztak Kölnbe és ott kerültek először kiállításra, most viszont részletesen is bemutatjuk őket.

A Cooler Master és PROHARDVER! szakmai zsűrizése és a Cooler Master különdíja mellett közönségdíjat is kiosztunk, így kikérjük olvasóink véleményét, hogy szerintük melyik egér sikerült a legjobban. Szavazni az egermodding@prohardver.hu címre küldött e-maillel lehet, melyben fel kell tüntetni a legjobbnak tartott egérmod készítőjének nevét, illetve a szavazat beküldőjének prohardveres nickjét. Utóbbira azért van szükség, mert csak regisztrált olvasóink között sorsolunk. Fontos: csak egy egérmodra lehet szavazni, és csak azok a szavazók kerülnek bele a szavazásba és a sorsolásba, akik a PROHARDVER-en regisztrált felhasználójukhoz tartozó (publikus vagy belépési) e-mail címükről adják le a szavazatukat!

A szavazók között két CM Storm Devastator billentyűzetet és egy CM Storm Speed RX egérpadot sorsolunk ki, úgyhogy már ezért is érdemes szavazni! A modderek díjazására egy Cooler Master B700 tápot és egy-egy CM Storm Ceres 500, illetve CM Storm Pitch headsetet kínált fel a Cooler Master. Voksolni augusztus 31. éjfélig lehet, az eredményeket és a nyerteseket pedig szeptember elején hirdetjük ki. (A nyerteseket e-mailben is értesítjük.)

Akkor lássuk részletesen az egyes átalakított egereket!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés