- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#95590400 #34 üzenetére
spec valahol fura dolog lepatkányozni néhány százezer embert. úriember ilyet nem tesz
Ebben a témában már régen nem vagyok úriember, és ameddig a másik oldal nem válik azzá, nekem sem áll szándékomban.
Az már a te bajod, hogy úgy viselkedsz, mintha a wareztársadalom színejavának nagykövete lennél, és minden szart magadra veszel. Részemről meg ezt tartom egészségtelennek.igyekszem bekapcsolva tartani. nem mindig sikerül.
Görcsölj rá a témára.
Hidd el, a te postjaid sem tartogatnak meglepetést számomra, és nyilván nem fogom rosszabbul érezni magamat, ha véletlenül nem címzel nekem többet. -
Morden24
nagyúr
válasz
#95590400 #29 üzenetére
egyrészt hihetetlenül leszarom a játékipart, ha nem lenne se érne nagy veszteség
Mivel nem én reagáltam a te kommentedre eredetileg, hanem fordítva, ezért igazából ezt én is mondhatnám.
na merre keresgéljek?
Nem nagyon vagyok otthon a témában, mert sajnos nálunk sok ilyen szolgáltatás nem is érhető el, de ha jól tudom, a Netflix pl. ilyesmi lehet.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#95590400 #26 üzenetére
Nem kell túldrámázni ezt.
Múltkor valaki elmagyarázta nekem, hogy neki azért van flesselt xboxa, mert nem lenne pénze a játékokra, és hogy nekem mennyire jól megy.
És akkor újfent elgondolkodtam azon, hogy én kéthavonta veszek egy játékot, ergo nekem sokkal jobban megy, mint a warezhuszárnak, aki letölt havi 4-5-pluszvégtelen játékot.
És igazából újfent megfogalmazódott bennem az élősködő patkány kifejezés. Tényleg elégedett lennék, ha ezek az emberek iszonyatosan ráfáznának (nem győzöm hangsúlyozni: NEM a 3 strikes-nak szurkolok).Szóval itt nem az a kérdés, hogy kinek acélgerinc, hanem az, hogy kinek no gerinc at all.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Jim Tonic #20 üzenetére
Azt hiszik továbbra is, hogy aki warezol, az meg fog venni valamit is ezentúl?
Warezol X halmaz. X halmaz Y százaléka sosem vásárolna, a maradék igen. Tehát ha nincsen warez, akkor X-Y=vásárlók, akik egyébként warezolnának.
Így ugyan lehet, hogy a kis warezhuszár nem heti 10 filmet és 3 játékot fog letölteni, hanem havi egyet venni, de legalább nem fog ingyenélni.
Részemről már azzal is elégedett lennék, ha nem tudnának az emberek warezolni, leszarom, hogy tényleg nem is veszi meg.
Függetlenül ettől a véleménytől a 3 strikes-t oltári baromságnak tartom, de ez már ki lett fejtve ezerszer a hasonló topikokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest