- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
logitech1
tag
Bukta
-
komi77
senior tag
Mi az a Gorenje felirat a Hisense mellett? Lehet, hogy fektetve a tv indukciós tűzhely? Vagy van rajta páraelszívó esetleg mikrohullámú sütő funkció?
-
-
-
Ez a 8K nekem még túlságosan erőltetett, persze a világ azon felén élünk, ahol a HD TV adás is luxuscikk kategória ( enyhe túlzás persze)
A Netes streaming pedig fejlődik, de ott is többre lesz szükség, ha ezeket a TV-ket meg akarjuk "hajtani".
A Hisense-t mint gyártót szívesen látnám az olcsó, de jó minőségű TV-k között, pont azért, mert a Samsung-LG páros túlságosan monopol helyzetet teremt egymás versengése közben.
-
forgonati
őstag
Kuka. Az meg eléggé árulkodó, hogy csak előre gondosan összeválogatott anyagot nyomtak rajta, de mást nem engedtek rárakni, nemhogy véletlenül kiderül, mennyire kezdetleges ez még. Nem tudom mennyiért fogják adni, de tuti hogy a felét sem adnám érte...
Az meg, hogy a soundbarra annyit tudnak mondani hogy "jobb az átlagnál" a paneltípust meg nem tudják megmondani, sokat elárul a felkészültségükről is. -
-=RelakS=-
veterán
Láttam a Samsung 8K tévéjét Media Markt-ban.
Kriminális.
Olyan, mintha 4 pixelből próbálná kikeverni a színeket.
Persze, kicsik a pixelek, és nem tudtam rendesen lefotózni a problémát, de azért ezt így nem kéne erőltetni.Ha ez még ennél is rosszabb, akkor inkább kezdjék elölről
-
Ez így nem oké, még ha olcsón adják, akkor sem.
-
Csapoati
nagyúr
Nyilván olcsón fogják adni az egyik első 8K-s tévét... nyilván.
-
ez már most elbukták
-
Acélfarkas
őstag
Bukta lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest