Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nah, pont eszembe jutott ez a cikk:
Elromlott merevlemez [link]
Anno hatalmas respekt volt részemről a Samsungnak, mert valamennyire ütésálló műanyag tokban szállították a HDD-ket. Aztán ez eltűnt, pedig legalább a szállítási sérülés veszélyét csökkenthetné...
-
Taranti
senior tag
Na, én meg pont SG hívő vagyok, sosem volt gondom egyik termékkel sem. Én speciel pont a WD vinyóktól idegenkedek, HGST meg sosem volt. De ahogy a hozzászólásokból látom, valahogy mindenkinek ilyenek vagy olyanok a tapasztalatai, aztán kialakul 3 halmaz (SG-WD-HGST) és metszéspontok nincsenek. Szóval valszeg az a jó tanács, hogy vedd amit eddig is, aztán majd meglátod...
Egyébként PH! Régen jelentkeztetek HDD teszttel! Nem lenne esetleg pont most érdekes egy ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó ellen kollektív keresetet nyújtott be egy magánszemély a kaliforniai bíróságon.
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest