- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- OLED monitor topik
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Hat nem tudom, Netflix mar nem enged nem native 4k-ban forgatott filmet. Amugy valoban volt sok Alexa-val felvett film, ami nem valodi 4k, mert 2880-3414 a felbontasa kameratol es beallitastol fuggoen, de ettol meg az eredmeny teljesen jo 4k-ban, es valoban kenytelenek voltak 4k+ kamerat csinalni ARRIek. Iden nagyjabol mindenki 4k+-ban forgat. Nehez ezt olyan ertelemben megitelni, hogy mi az a merites, amit vizsgalnal, ha Hollywood-ban minden film 4k, de minden hollywoodi filmre esik 10 indiai 2k, akkor meg mindig lehet mondani, hogy keves a 4k a 2k-hoz kepest, csak nem biztos, hogy ez valos kepet ad a moziban nezett filmekrol. De mondjuk nezzuk meg, hogy az idei legjobb film Oscarra nevezett filmbol mi az arany, szerintem tobb a 4k, mint nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Napelem
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest