Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Hát igen, a gépfejlesztés mikéntjéről oldalakat lehet írni. Egy a lényeg: nem lehet ár/teljesítmény arányban 100%-osan végig fejleszteni. Egyszer-kétszer kifog az ember olyan dolgokat, amik miatt még évek múlva is fogja a fejét, hogy nem érte meg. Viszont amikor az adott termék megjelent és mindenki el volt ájulva a teljesítményétől - az akkori programokkal természetesen -, akkor meg nyilvánvalóan elvarázsolva rendelte meg a legközelebbi számtech üzletből, és alig várta, hogy végre xxx FPS-el fusson rajta a Crysis.

Én úgy csinálom, hogy kb. 4-5 évente kompletten cserélem a gépet (Amikor egy jól upgrade-elhető alap összejön, akkor lehet több is), közben pedig folyamatosan fejlesztem. Mindig csak annyira, amennyit megkövetelnek a játékok, vagy kihasználok. Például VGA terén a 8800GT-vel jól jártam, pedig nem a legolcsóbb időszakában vettem (47K volt), mégis a mai napig remekül tartja magát, és addig, amíg elfutnak vele a játékok, addig nem is fogom lecserélni. A proci szintén olcsó volt, annak idején többe került a Core 2 Duo, mint nemrég a Quad. Most nemrég mégis megérte lecserélni, mivel mióta a Quad van benne, sokkal gyorsabb a gép. (Sokan mondják hogy felesleges a Quad, ha nem használja ki semmi. Hát az OS kihasználja, és az már sokkal gyorsabb működést eredményez). RAM tekintetében is érezhető javulás van, amióta a 2GB-ot 4GB-ra bővítettem, még annak elenére is gyorsabb a gépem, hogy azóta kénytelen vagyok 64-bites OS-t használni (Mondjuk ez lehet hogy a Windows 7 érdeme, mert tényleg egy nagyon jól sikerült kis oprendszer lesz ez).
Ami jelenleg a legdrágább a gépemben, az a monitor. Itt - bevallom - most nem foglalkoztam az árral. Mivel Anime-fan vagyok, sokat nézek HD-s filmeket. Ezért mindenképpen Full HD-s felbontás kellett, és nem TN+Film panel. Ezért esett a választásom a Dell UltraSharp 2408WFP-re, ami ugyan majdnem 150K volt, de mégis azt mondom, most kivételesen nem bánom. Olyan gyönyörű a képe, hogy csak na, a filmeket élmény rajta nézni. Tudom, lehet hogy évek múlva fele ennyiért tudom majd csak eladni - ha eladom -, de mégis, most is megvenném, ha most lenne tavaly Október.

A jövőre nézve konkrét tervem nincs. Idén már biztosan nem veszek a gépbe semmit. Jövő ilyenkor pedig majd kiderül, a következő PH!-s összefoglalóból, hogy mit érdemes venni.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő