Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

LOGOUT blog

válasz Dragon3000 #46 üzenetére

ezzel tisztába vagyok, de a 24 inkább a MOZI-ban elterjedt, otthoni felhasználásra a 30.
    DE ha 24et is használnak, a mostani TV-k a 30,60, és 120hz-es vonalat képviselik a nagy többség Pedig általában azon nézünk filmeket.

Ellenben a PC monitorral ahol a 30,60hz lenne ajánlatos viszont ott a 144hz gyakoribb mint TV esetében. Tehát itt megint keverik a rendszereket.

A 24x11=264 és nem 265, meg a 11es szorzószám is milyen szép kerek, bár nem tudom milyen különbség lehet a 240hz és a 265hz között látványba ami látható, érzékelhető.Játéknál még csak-csak bele lehet magyarázni , de egy filmnél ahol fix anyagot játszik le? föleg, hogy a gyűrük ura 48hz és a gemini man 120hz-es lejátszására is sokan panaszkodtak, hogy szappanoperás érzése lett, akkor milyen lehet 265hzen?

A kábelt csatlakozoval egyutt értettem. ÉS ez is ugyan ezt a kérdést felveti, hogy felteszi az olyan csatlakozot a TV-jére amirol tudja, hogy nem fogja tudni azt amit a kijelző tudna, vagy kifejleszt egy olyan csatlakozot ami képes mindenre, de mivel nem szabványos igy nem lehet , hozzá kábelt és csatlakozot venni külön amit más eszközzel párositani lehet.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák